המתכון עוף צלוי שוודי עם אורז תפוחים מתובל מוכן בערך 2 שעות ו 10 דקות והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון סקנדינבי. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 332 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, שמן זית, פלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: כדורי בשר שוודיים בטעם תפוח מתובל, צלי חזיר תפוחים מתובל, ו בשר חזיר מתובל מתובל וצלי תפוחים.
הוראות
1
תנור טרום חום ל 177°. Blanch את הבטטה במים רותחים במשך שתי דקות, ולאחר מכן לנקז, לשטוף במים קרים ולנקז again.In קערה בינונית, לשלב בטטה, בצל, תפוחים, שאלוט, שום, טימין ונענע.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים את 2 כפות המים ושמן הזית ומוסיפים לתערובת הירקות, משליכים למעיל.עם מרגמה ועלי (או עם גב של מחבת כבדה נגד קרש חיתוך) קל לרסק את הקינמון, הל, אניס כוכב, ציפורן, פלפל שחור ולבן (אתה יכול להשתמש בכל שחור אם זה מה שיש לך) עם כפית מלח כשר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לבן
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
סטייקים של ניו יורק
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
קרש חיתוך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים חצי מתערובת התבלינים לירקות ושומרים את השאר.יש לשטוף את העוף מבפנים ומבחוץ ולהתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
4
הסר את כל השומן העודף.בקלילות דברים חלל של הציפור עם כמחצית תערובת הירקות ולקשור את הרגליים של הציפור יחד עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית
5
מניחים את העוף על מתלה במחבת צלייה ולשפשף אותו בכל רחבי עם תערובת התבלינים שמורות.פזר את תערובת הירקות הנותרת סביב העוף.צלי במשך כשעה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
6
הסר את הירקות הרופפים במחבת והניח בצד בקערה.המשך צלייה עוד 30 דקות או עד מדחום הבשר שלך, מוכנס בירך, מגיע 71°. במהלך תקופה זו, אם המחבת הופך יבש מדי, להוסיף מים כמה כפות בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מעבירים עוף ללוח, מסירים מלית ומוסיפים אותו לירקות האחרים ומכסים את העוף באופן רופף בנייר כסף.שמור על הירקות חמים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
מניחים את מחבת הקלייה מעל החום על הכיריים ומוסיפים את המים והמלאי או יין לבן.מביאים נוזל לרתיחה, ערבוב וגירוד כדי deglaze את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
9
יוצקים את הנוזל לתוך כוס מדידה, degreasing כמיטב יכולתך.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
10
יוצקים על 1/2 של כוס הנוזל לתוך סירת תחתית ולשמור על חם.
11
הוסף, במידת הצורך, מים לנוזל דה זיגוג הנותרים, כך שיש לך כוס אחת.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
12
מערבבים את האורז, כוס מים אחת, כוס אחת של נוזל deglazing והמלח בסיר בינוני.מביאים לרתיחה מעל גבוה heat.As ברגע שהאורז רותח, להפחית את החום נמוך, לכסות ולבשל את האורז עד הסוף, על 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
13
הסר מהחום ולקפל אורז יחד עם 1 ו 1/2 כפות של היוגורט והירקות השמורים.מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/4 כוס יוגורט תות
אפונה גויה®
14
מערבבים את היוגורט הנותר עם מיצי המחבת בסירת הרוטב.לגלף את העוף ומגישים עם אורז, עובר את הסירה למי שצריך קצת נוזל נוסף.