המתכון עוף צלוי שוודי עם אורז תפוחים מתובל מוכן בערך 2 שעות ו 10 דקות והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון סקנדינבי. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 332 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, שמן זית, פלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: כדורי בשר שוודיים בטעם תפוח מתובל, צלי חזיר תפוחים מתובל, ו בשר חזיר מתובל מתובל וצלי תפוחים.
הוראות
1
תנור טרום חום ל 177°. Blanch את הבטטה במים רותחים במשך שתי דקות, ולאחר מכן לנקז, לשטוף במים קרים ולנקז again.In קערה בינונית, לשלב בטטה, בצל, תפוחים, שאלוט, שום, טימין ונענע.
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מערבבים את 2 כפות המים ושמן הזית ומוסיפים לתערובת הירקות, משליכים למעיל.עם מרגמה ועלי (או עם גב של מחבת כבדה נגד קרש חיתוך) קל לרסק את הקינמון, הל, אניס כוכב, ציפורן, פלפל שחור ולבן (אתה יכול להשתמש בכל שחור אם זה מה שיש לך) עם כפית מלח כשר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לבן
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
קרש חיתוך
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים חצי מתערובת התבלינים לירקות ושומרים את השאר.יש לשטוף את העוף מבפנים ומבחוץ ולהתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
הסר את כל השומן העודף.בקלילות דברים חלל של הציפור עם כמחצית תערובת הירקות ולקשור את הרגליים של הציפור יחד עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
5
מניחים את העוף על מתלה במחבת צלייה ולשפשף אותו בכל רחבי עם תערובת התבלינים שמורות.פזר את תערובת הירקות הנותרת סביב העוף.צלי במשך כשעה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
6
הסר את הירקות הרופפים במחבת והניח בצד בקערה.המשך צלייה עוד 30 דקות או עד מדחום הבשר שלך, מוכנס בירך, מגיע 71°. במהלך תקופה זו, אם המחבת הופך יבש מדי, להוסיף מים כמה כפות בכל פעם.
מעבירים עוף ללוח, מסירים מלית ומוסיפים אותו לירקות האחרים ומכסים את העוף באופן רופף בנייר כסף.שמור על הירקות חמים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
8
מניחים את מחבת הקלייה מעל החום על הכיריים ומוסיפים את המים והמלאי או יין לבן.מביאים נוזל לרתיחה, ערבוב וגירוד כדי deglaze את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
9
יוצקים את הנוזל לתוך כוס מדידה, degreasing כמיטב יכולתך.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
10
יוצקים על 1/2 של כוס הנוזל לתוך סירת תחתית ולשמור על חם.
11
הוסף, במידת הצורך, מים לנוזל דה זיגוג הנותרים, כך שיש לך כוס אחת.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
12
מערבבים את האורז, כוס מים אחת, כוס אחת של נוזל deglazing והמלח בסיר בינוני.מביאים לרתיחה מעל גבוה heat.As ברגע שהאורז רותח, להפחית את החום נמוך, לכסות ולבשל את האורז עד הסוף, על 18 דקות.