עוף צרוב במחבת ברוטב פרושוטו-תאנה
עוף צרוב במחבת ברוטב פרושוטו-תאנה הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 319 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך מים, שימורי תאנה, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה טוב. נסו סטייק טונה צרוב במחבת עם רוטב תרד עגבניות, חצילים צרובים במחבת עם רוטב חמאה, ו עוף עם עגבניות צלויות עשבי תיבול ורוטב מחבת (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים עוף באופן שווה עם מלח.
שמן חום במחבת nonstick 10 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
הוסף עוף למחבת, ומבשל 2 עד 3 דקות בכל צד עד צרוב.
מערבבים שימורי תאנה ושאר החומרים.
להוסיף עוף. מכסים, מפחיתים את החום עד בינוני, ומבשלים 6 דקות או עד שהעוף נעשה. לחשוף ולבשל 1 דקה מעל חום בינוני גבוה עד הרוטב הוא מעובה מעט.