עוף צרוב במחבת עם רוטב שום
עוף צרוב במחבת עם רוטב שום הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 156 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 21 דקות. אם יש לכם פלפל, פפריקה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו סטייק טונה צרוב במחבת עם רוטב תרד עגבניות, חצילים צרובים במחבת עם רוטב חמאה, ו עוף עם עגבניות צלויות עשבי תיבול ורוטב מחבת (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה.
מפזרים את שני הצדדים של עוף בתערובת עשבי תיבול.
שמן חום במחבת nonstick גדול ovenproof מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים עוף ומבשלים 2 דקות בכל צד.
מוסיפים שום ומרק 3/4 כוס.
אופים ב 450 במשך 10 דקות או עד עוף נעשה שיני שום רכות.
הוסף הנותרים 1/4 מרק כוס למחבת. מחית שום עם מזלג. לבשל תערובת שום מעל חום בינוני 2 דקות או עד מחומם היטב; מערבבים.
מגישים רוטב שום על פני עוף.