קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

עוף קוקוס עם סלסה מנגו, חמאת קינמון בטטה

עוף קוקוס עם סלסה מנגו, חמאת קינמון בטטה
המתכון עוף קוקוס עם סלסה מנגו, חמאת קינמון בטטה יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בסביבה 1 שעה ו -45 דקות. במנה עיקרית זו יש 1040 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 55 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו פלפל, שמן, ג'ינג'ר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. נסו תפוחים ובטטות עם חמאת קינמון, עוף מצופה קוקוס עם סלסה מנגו, ו עוף בגריל קוקוס עם סלסה מנגו (מתכונים דומים).

הוראות

1
שעה אחת לפני שאתה רוצה לאכול:.לשטוף, ואז להבקיע עם סכין, עורות של תפוחי אדמה מתוקים או בטטות במקום 177° oven.To לחסוך קצת זמן, אתה יכול מיקרוגל אותם 1/2 דרך במשך 8 דקות ולאחר מכן לשים לתוך תנור350 עבור 1/2 hour.In מנה קטנה להוסיף את 1/2 חמאה או מרגרינה על 1 כפית קינמון.
מרכיבים שתצטרך
יםים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים היטב ומכסים ומקררים.הפוך את סלסה הבא.לתוך קערת זכוכית או קרמיקה, לשים את הצימוקים לתוך הרום ולתת להשרות במשך 15 דקות. מעט התחממות הרום תאפשר הצימוקים להגדיל את הקליטה.לאחר rehydrating, להוסיף קערה: מנגו, 1/2 כפית של משחת קארי, פלפלים, שום, בצל ירוק, זנגביל, סוכר, חומץ ולתת לו מערבבים לשלב. מכסים בניילון נצמד ומקררים.זה הכי טוב כאשר מעורבב רק כמה שעות לפני ההגשה אבל יכול להיעשות בבוקר אם נשמר היטב מכוסה.מכין את אצבעות העוף בקוקוס.לתוך שקית פלסטיק resealable או קערה, לשים 1/4 שמן מעורבב עם 1 1/2 כפית של משחת קארי יחד.
מרכיבים שתצטרך
בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
משחת קארימשחת קארי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
4
הוסף את פילה העוף prepped לתוך התיק או קערה בעדינות לעסות את המרינדה לתוכם. השאירו 15 דקות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף רוטב סויה (אני משתמש דל נתרן)1 כף רוטב סויה (אני משתמש דל נתרן)
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מחממים את השמן 1 1/2 כוסות הנותרים במחבת תחתית כבדה המוגדרת לחום גבוה בינוני. חום גבוה מדי יגרום קוקוס לשרוף לפני העוף מבושל היטב.באמצעות שלוש קערות, לשים את הקמח לתוך אחד עם מלח ופלפל לפי הטעם, הביצים קצת מכות לתוך אחר, ואת הקוקוס לתוך אחר.תוציא את העוף. לוקח פילה אחד בכל פעם, לדלות לתוך הקמח, אז הביצה, ואז לתוך הקוקוס. לנער את עודף ולהניח בצד על צלחת. האם כל הפילה בצורה זו.בעדינות מניחים את הפילה בשמן החם, להיזהר splatters. תצטרך להשגיח עליהם. אם הם ישחימו מהר מדי, העוף בפנים לא יתבשל לפני שהקוקוס יישרף.מבשלים 10-15 דקות, פונה פעם אחת.להוציא כאשר חום קלוי ומיצים לרוץ ברור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
(קיבלר)(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
ניקוז על מגבות נייר.קח את תפוחי האדמה מתוך מעל וגם לשרת שלם או חצוי עם חמאת קינמון נמסה לתוכם.
מרכיבים שתצטרך
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
7
שים את אצבעות העוף על מגש עם קערה של סלסה מנגו.
מרכיבים שתצטרך
בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה

מרכיבים

1שיני שום, טחון או 1/2 כפית שום בבקבוקשיני שום, טחון או 1/2 כפית שום בבקבוק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה או מרגרינה 1/2 כוסחמאה או מרגרינה 1/2 כוס1פלפל חריף חריף, זרע וקצוץ. זכור לשטוף את הידיים היטב לאחר הכנת אותו ולא לגעת בפנים שלךפלפל חריף חריף, זרע וקצוץ. זכור לשטוף את הידיים היטב לאחר הכנת אותו ולא לגעת בפנים שלך11 קילו קישואים,יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה2(יכול להיות או להרחיק)משחת קארימשחת קארי3ביצים, מכותביצים, מכות3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח, כל סוג שהואקמח, כל סוג שהוא11 קילו קישואים,ג'ינג'ר טרי, מגורדג'ינג'ר טרי, מגורד1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפלפל ירוק מתוק, seedes וקצוץ בסדרפלפל ירוק מתוק, seedes וקצוץ בסדר3מנגו, קלופים וחתוכים לקוביותמנגו, קלופים וחתוכים לקוביות4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן, הבחירה שלך אבל לא שמן זית כפי שהוא מובחן מדי טעםשמן, הבחירה שלך אבל לא שמן זית כפי שהוא מובחן מדי טעם596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצימוקים, כל סוג שהוא.צימוקים, כל סוג שהוא.1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפלפל אדום, זרע וקצוץ בסדרפלפל אדום, זרע וקצוץ בסדר596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקרום, כל סוג אבל כהה יותר הוא טוב יותררום, כל סוג אבל כהה יותר הוא טוב יותר4ריבס, קצוץ טרי או קפוא1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב3בצל ירוק או 3 בצל ירוק, קצוץ לבן וירוק חלקיםבצל ירוק או 3 בצל ירוק, קצוץ לבן וירוק חלקים3חזה עוף ללא עצמות, לחתוך 4-1 אינץ ' פילה רחבחזה עוף ללא עצמות, לחתוך 4-1 אינץ ' פילה רחב4בטטות או 4 בטטותבטטות או 4 בטטות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקוקוס לא ממותקקוקוס לא ממותק3(חוֹרֶף)חומץ, כל סוג שהואחומץ, כל סוג שהוא

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא EnRoute יקב Les Pommiers פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 62 דולר.
Enroute Winery Les Pommiers Pinot Noir
Enroute Winery Les Pommiers Pinot Noir
עלה עלה מיובש ריחני ועציצים ברי לזרום ערך שופע, עסיסי. שימורי פטל כהה יותר וטעמים אוכמניות ממלאים את האמצע, עם ציפורן ומבטאים של רצפת היער עד הסוף. יין זה הוא עשיר ומשיי מתחילתו ועד סופו, עם פירות יפים ותבלינים תווים כי להשתהות על החיך.