עוף קורדון בלו II
עוף קורדון בלו השני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 577 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן כל אחד. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. אם יש לך קצפת כבדה, גרגרי מרק עוף, גבינה שוויצרית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוף קורדון בלו, עוף קורדון בלו, ו עוף קורדון בלו.
הוראות
חזה עוף פאונד אם הם עבים מדי.
מניחים פרוסת גבינה ונקניק על כל שד בתוך 1/2 אינץ ' של הקצוות. מקפלים את הקצוות של העוף על המילוי, ומאובטחים עם קיסמים.
מערבבים את הקמח והפפריקה בקערה קטנה, ומצפים את חתיכות העוף.
מחממים את החמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה, ומבשלים את העוף עד להשחמה מכל הצדדים.
מוסיף את היין ובוליון. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים במשך 30 דקות, עד עוף הוא כבר לא ורוד ומיצים לרוץ ברור.
הסר את הקיסמים, ולהעביר את השדיים מגש חם. ערבבו את עמילן התירס עם השמנת בקערה קטנה, וקציפו לאט למחבת. מבשלים, ערבוב עד מעובה, ויוצקים על העוף.