עוף קייב
גשו לסופר וקנו עוף, פטרוזיליה, שמן צמחי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם כתום והל, העוף המגורר הטוב ביותר עבור מנות העוף שלך + מרק עוף תוצרת בית, ו Chasseur עוף (עוף בסגנון האנטר) עם פולנטה שמנת עם Gruyere ופרמזן.
הוראות
מניחים את כל מרכיבי חמאת השום בקערה ומתבלים היטב. מחית עם מזלג עד משולב היטב, צורה לשתי נקניקיות באמצעות סרט נצמד כדי לעזור לך לעצב אותו, ואז לעטוף בחוזקה לצנן או להקפיא עד ממש המשרד. יכול להיות מורכב עד 3 ימים מראש. כאשר המשרד, לחתוך כל אחד ל8 חתיכות אפילו.
הניחו חזה עוף על קרש חיתוך והשתמשו בסכין חדה כדי ליצור כיס עמוק בתוך השד. הדרך הקלה ביותר היא לדחוף את נקודת הסכין לקצה השמן, להמשיך ללכת באמצע הדרך לתוך הפילה. היזהר לא לחתוך את כל הדרך או החמאה תדלוף החוצה בעת הבישול. חזור עם השדיים הנותרים. לדחוף 2 דיסקים של חמאה בתוך כל חזה עוף, לחץ כדי לשטח מחדש לאטום עם הידיים. תניח בצד.
מערבבים את פירורי הלחם ופרמזן על צלחת אחת, ולהטות את הביצים על אחר. על צלחת שלישית, מערבבים את הקמח עם פפריקה וקצת מלח. טובלים כל שד בקמח, ואז הביצה ולבסוף פירורי הלחם, חוזרים כך שלכל קייב יש ציפוי כפול (זה יגרום להם פריך נוסף ולעזור לשמור את החמאה בפנים). צ ' יל לפחות 1 hr לפני הבישול, או להקפיא עכשיו לראות טיפים, להלן.
לבשל, תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה. מטגנים את Kievs עבור 2-3 דקות בכל צד עד הזהב ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת בקבוצות.
מעבירים למגש אפייה ומבשלים 20-25 דקות עד מבושל דרך.