קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוף קייב

עוף קייב
גשו לסופר וקנו עוף, פטרוזיליה, שמן צמחי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם כתום והל, העוף המגורר הטוב ביותר עבור מנות העוף שלך + מרק עוף תוצרת בית, ו Chasseur עוף (עוף בסגנון האנטר) עם פולנטה שמנת עם Gruyere ופרמזן.

הוראות

1
מניחים את כל מרכיבי חמאת השום בקערה ומתבלים היטב. מחית עם מזלג עד משולב היטב, צורה לשתי נקניקיות באמצעות סרט נצמד כדי לעזור לך לעצב אותו, ואז לעטוף בחוזקה לצנן או להקפיא עד ממש המשרד. יכול להיות מורכב עד 3 ימים מראש. כאשר המשרד, לחתוך כל אחד ל8 חתיכות אפילו.
מרכיבים שתצטרך
חמאת שוםחמאת שום
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
הניחו חזה עוף על קרש חיתוך והשתמשו בסכין חדה כדי ליצור כיס עמוק בתוך השד. הדרך הקלה ביותר היא לדחוף את נקודת הסכין לקצה השמן, להמשיך ללכת באמצע הדרך לתוך הפילה. היזהר לא לחתוך את כל הדרך או החמאה תדלוף החוצה בעת הבישול. חזור עם השדיים הנותרים. לדחוף 2 דיסקים של חמאה בתוך כל חזה עוף, לחץ כדי לשטח מחדש לאטום עם הידיים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
מערבבים את פירורי הלחם ופרמזן על צלחת אחת, ולהטות את הביצים על אחר. על צלחת שלישית, מערבבים את הקמח עם פפריקה וקצת מלח. טובלים כל שד בקמח, ואז הביצה ולבסוף פירורי הלחם, חוזרים כך שלכל קייב יש ציפוי כפול (זה יגרום להם פריך נוסף ולעזור לשמור את החמאה בפנים). צ ' יל לפחות 1 hr לפני הבישול, או להקפיא עכשיו לראות טיפים, להלן.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
4
לבשל, תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה. מטגנים את Kievs עבור 2-3 דקות בכל צד עד הזהב ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת בקבוצות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מעבירים למגש אפייה ומבשלים 20-25 דקות עד מבושל דרך.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים