עוף קרמי ופטריות סיר אחד עם פשטידת חשיש
אם יש לכם ביצה, עוף, סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים את חזה העוף בסיר עם בצל 1 לרבעים עלה דפנה 1. ממלאים את המחבת עם מספיק מים רק כדי לבוא לחלק העליון של חזה עוף. מביאים את התערובת לרתיחה נמוכה, להפחית את החום לרתיחה ולגנוב את העוף 12 עד 15 דקות.
הסר את העוף ואת הקוביות או לגרוס עם מזלגות. שמור את הנוזל הלא חוקי.
באותו מחבת, חום 2 כפות שמן זית כתית אקסטרה, כמה סיבובים של המחבת על חום בינוני גבוה, מוסיפים את הפטריות וחום קל. כאשר הפטריות הן רק מכרז, להוסיף 2 בצל בינוני קצוץ, תפוחי אדמה, גזר לבן, סלרי, מרווה, מלח, פלפל ועלה דפנה שנותר. מכסים את הסיר ומזיעים את הירקות 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
הסר את עלה המפרץ. ממיסים את החמאה בסיר, מוסיפים את הקמח ומערבבים כדי ליצור רביכה קלה. Deglaze המחבת עם התזה של יין לבן ולהוסיף אחד עד 2 כוסות של נוזל ציד בלתי חוקי שמורות.
להקציף את החרדל ו 2 כוסות ציר עוף. מערבבים בקרם. להתעבות כדי עקביות רוטב קל. התאם את המלח והפלפל והוסף את העוף.
להפחית את החום נמוך ולאפות את צמרות מאפה.
אופים את הבצקים; לקרר את המילוי ואת החנות. לחמם את המילוי, מכוסה, מעל חום בינוני לבועה, ולאחר מכן להפחית את החום לרתיחה.
חותכים את המאפה לצורות המשקפות את הצורה והגודל של המנות או קערות שברצונך להגיש את המרק. הכה את הביצה עם התזה של מים ולסדר את הבצק לחתוך על גיליון אפייה nonstick או על מחבת גיליון מרופדת קלף.
מברשת את הבצק עם שטיפת הביצים ואופים לזהב ב 425 מעלות F, 12 דקות.
הערה של קוק: מילוי עוף ופטריות יכול לשמש גם כמרק עבה עם בגט פריך, חם לטבילה.