עוף קרמי עם תירס, טרגון ועגבניות
אם יש לכם תירס, ציר עוף, קוסקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קרם ההצלפה הכבד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תותים תוצרת בית עם קצפת גרנד מרנייה כקינוח. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוף עם תירס טרי, עגבניות ופולנטה שמנת, מוקפץ תירס מתוק עם עגבניות טרגון, ו מולים עם תירס, עגבניות שרי, טרגון.
הוראות
הוסף 1/2 של ציר עוף רותח ומספיק מים כדי לכסות. מבשלים במשך 3 דקות, להסיר מהחום ולהניח בצד.
במחבת גדולה או ווק, מחממים את החמאה / מרגרינה עד שהיא רוחשת.
מוסיף את חזה העוף ו לטגן עד השחמה קלה.
מוסיף את 1/2 האחר של ציר העוף ואת הקרם וחום בעדינות עד רק רותחים.
מערבבים את התירס, עגבניות ו 1/2 של טרגון טרי.
חום דרך במשך 1 דקה ועונה עם מלח ופלפל לפי הטעם.
עם קצפת מזלג בקוסקוס שמור.
הוסף חופן טרגון ומיץ לימון. מלח ופלפל לפי הטעם. כפית את הקוסקוס ועוף על צלחות הגשה ומקשטים עם טרגון הנותרים.