עוף שויו
עוף Shoyu עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 57 גר' של חלבון, 53 גרם של שומן, וסך הכל 906 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, שיני שום, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוטב סויה דל נתרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה ספליט עוגה כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו עוף שויו, עוף שויו, ו עוף שויו (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים את כל החומרים למעט עמילן תירס ובצל ירוק בסיר גדול ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית נמוך ומבשלים, מכוסה, מפנה מדי פעם, עד עוף הוא רך, על 30 עד 35 דקות יותר.
הסר שום וג ' ינג ' ר ולהשליך. מביאים את הרוטב לרתיחה, מרפרפים עודף שומן, ומבשלים עד מופחת מעט, על 10 דקות.
להקציף בתערובת קורנפלור ולהביא לרתיחה.
הסר מהחום, להוסיף עוף, להפוך את המעיל, ומגישים עוף עם רוטב בצל ירוק פרוס.