עוף שום כוסברה
עוף שום כוסברה יכול להיות רק ללא גלוטן, ראשוני וקטוגני מתכון שחיפשת. מנה אחת מכילה 461 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-18 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מתכון זה מכלמתכונים דורשים יוגורט יווני, שמן זית, ג'ינג'ר ומים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 35 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 59%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון עוף שום-ג'ינג'ר עם כוסברה ונענע, צלי ג'לפנו כוסברה ושום חזה עוף, ו עוף שום כוסברה קארי תאילנדי בגריל.
הוראות
מניחים ג ' ינג ' ר, שום, מיץ לימון ו -1 / 4 כפית מלח לבלנדר; מוסיפים 2 כפות מים ומערבבים לתערובת אחידה.
מניחים חתיכות עוף לקערה לא מתכתית ויוצקים תערובת ג ' ינג ' ר על עוף. משפשפים את תערובת הג ' ינג ' ר לבשר, מכסים קערה בניילון ומכניסים למקרר למשך 30 דקות לפחות (עד 24 שעות).
באותו קנקן בלנדר (ללא שטיפה) מניחים עגבנייה, עלי כוסברה וגבעולים, צ ' ילי סראנו, רסק עגבניות, 3/4 כפית מלח ו -2 כפות מים. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מחממים שמן זית בסיר נון-סטיק גדול וכבד עם מכסה על אש גבוהה. כאשר השמן חם מאוד, מניחים חתיכות עוף עם מרינדת ג ' ינג ' ר לסיר; מטגנים, הופכים עוף מדי פעם, עד שחום בהיר מכל הצדדים, כ -10 דקות.
יוצקים תערובת כוסברה מבלנדר על עוף. מבשלים תוך ערבוב לעיתים קרובות עד שהרוטב מסמיך ושמן נפרד, כ -10 דקות.
כף יוגורט לסיר, בישול ובחישה עד שהיוגורט מעורבב לרוטב, 4 עד 5 דקות. הרוטב יהיה סמיך וקצוות בשמן. מכסים, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים עד שהעוף רך וכבר לא ורוד בפנים, 10 עד 15 דקות. אם הרוטב נראה סמיך מדי, דק עם 1 כף מים או לפי הצורך.