קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

עוף שום כוסברה

עוף שום כוסברה
עוף שום כוסברה יכול להיות רק ללא גלוטן, ראשוני וקטוגני מתכון שחיפשת. מנה אחת מכילה 461 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-18 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מתכון זה מכלמתכונים דורשים יוגורט יווני, שמן זית, ג'ינג'ר ומים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 35 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 59%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון עוף שום-ג'ינג'ר עם כוסברה ונענע, צלי ג'לפנו כוסברה ושום חזה עוף, ו עוף שום כוסברה קארי תאילנדי בגריל.

הוראות

1
מניחים ג ' ינג ' ר, שום, מיץ לימון ו -1 / 4 כפית מלח לבלנדר; מוסיפים 2 כפות מים ומערבבים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מניחים חתיכות עוף לקערה לא מתכתית ויוצקים תערובת ג ' ינג ' ר על עוף. משפשפים את תערובת הג ' ינג ' ר לבשר, מכסים קערה בניילון ומכניסים למקרר למשך 30 דקות לפחות (עד 24 שעות).
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
באותו קנקן בלנדר (ללא שטיפה) מניחים עגבנייה, עלי כוסברה וגבעולים, צ ' ילי סראנו, רסק עגבניות, 3/4 כפית מלח ו -2 כפות מים. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מחממים שמן זית בסיר נון-סטיק גדול וכבד עם מכסה על אש גבוהה. כאשר השמן חם מאוד, מניחים חתיכות עוף עם מרינדת ג ' ינג ' ר לסיר; מטגנים, הופכים עוף מדי פעם, עד שחום בהיר מכל הצדדים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
יוצקים תערובת כוסברה מבלנדר על עוף. מבשלים תוך ערבוב לעיתים קרובות עד שהרוטב מסמיך ושמן נפרד, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
כף יוגורט לסיר, בישול ובחישה עד שהיוגורט מעורבב לרוטב, 4 עד 5 דקות. הרוטב יהיה סמיך וקצוות בשמן. מכסים, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים עד שהעוף רך וכבר לא ורוד בפנים, 10 עד 15 דקות. אם הרוטב נראה סמיך מדי, דק עם 1 כף מים או לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט