עוף שיכור
עוף שיכור נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 114 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עצמות, זנגביל מרוסק דק, בצל ירוק מרוסק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 9%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוף שיכור, עוף שיכור, ו עוף שיכור.
הוראות
במחבת עמוקה 3-4 ליטר מעל חום גבוה, חשוף, להביא יין 2 כוסות מים לרתיחה.
מוסיפים עוף וחוזרים לרתיחה.
בואו לעמוד עד עוף הוא כבר לא ורוד במרכז החלק העבה ביותר( לחתוך כדי לבדוק), 15 עד 18 דקות. הרם עוף מבישול נוזלי ולתת לעמוד עד עוף ונוזל הם קרירים, על 1 שעה. להחזיר עוף לנוזל קריר, לכסות, וצינה לפחות 2 שעות או עד 1 יום (ראה הערות).
חותכים עוף לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. מסדרים פרוסות, חופפות מעט, על מגש קטן. בקערה קטנה, מערבבים רוטב סויה עם 3 כפות של נוזל הבישול; לטפטף באופן שווה על פני עוף. שמור נשאר בישול נוזלי כדי להפוך מרק, או להשליך.
מפזרים בצל ירוק וכוסברה על עוף.
יוצקים שמן למחבת 6 עד 8 אינץ 'על חום גבוה; כאשר הוא אדוות, בכ -30 שניות, להוסיף ג' ינג 'ר צ' ילי ומערבבים עד שהם רוחשים, 10 עד 15 שניות. תערובת כפית שווה על פני עוף.