עוף של חובב שום
עוף של חובב שום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 34 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 524 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. גשו לסופר וקנו פתיתי פטרוזיליה, מיץ לימון, פירורי לחם איטלקיים מתובלים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו עוף של חובב שום, שפשוף של חובב שום, ו חומוס חובב שום (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מים, מלח כשר וסוכר יחד עד שהמלח והסוכר מתמוססים לחלוטין לתוך מי מלח.
שים חזה עוף בשקית ניילון גדולה resealable; לשפוך מלח לתוך השקית עם העוף. לסחוט אוויר מהשקית ולאטום. מקררים למשך 1 שעה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז צלחת אפייה 13x9x2 אינץ'.
מערבבים פרמזן גבינה, פירורי לחם, פטרוזיליה, מלח ופלפל שחור יחד בקערה; להפיץ על 1/3 של התערובת לתוך החלק התחתון של צלחת האפייה מוכן.
הסר עוף מן המלח, לנער את הנוזל עודף, להתייבש טפיחה. השליכו את שאריות המלח.
מעיל עוף עם שמן זית. סדר עוף על גבי שכבת גבינת פרמזן בתבנית האפייה.
מפזרים שאריות גבינת פרמזן על העוף.
מערבבים שום, מרגרינה ומיץ לימון יחד בקערה קטנה; לטפטף על עוף.
מבשלים חזה עוף עד שכבר לא ורוד במרכז והמיצים לרוץ ברור, 25-30 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).
מפזרים גבינה על חזה העוף.
מחממים את התנור. מבשלים עוף תחת המטגן עד הגבינה נמסה חום זהוב, על 5 דקות יותר.