עוף תאו אגרול עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה אחת מכילה 229 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. 147 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו גבינה, חזה עוף, שמן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו לחמניות עוף באפלו, עוף תאו אגרול, ו פילו עוף באפלו רולס (מתכונים דומים).
הוראות
1
ב 2-סיר ליטר, מרק חום ומים רותחים; להוסיף עוף. להפחית את החום בינוני; לבשל 20 עד 25 דקות או עד מיץ של עוף ברור כאשר מרכז החלק העבה הוא לחתוך (לפחות 74°).
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר עוף לקערה גדולה; להפריש להתקרר. להיפטר מצייד בלתי חוקי.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
ב 10 אינץ ' מחבת, חום 1 כפית שמן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים סלרי, גזר ומלח; מבשלים ומערבבים עד שהירקות פריכים. עוף בגרוס עם 2 מזלגות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
20 פרוסות זוקיני דקות
6
בטיגון עמוק או 4 ליטר תנור הולנדי, חום 3 עד 4 אינץ ' שמן 177°.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 קילו שוקי עוף
7
בינתיים, מפזרים משטח עבודה עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
8
מניחים 1 אגרול העור על משטח העבודה עם 1 בפינה פונה אליך. (מכסים את העור שנותר עם מגבת נייר לחה כדי למנוע התייבשות.)
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
9
מניחים על 2 כפות מעוגלות תערובת עוף מעט מתחת למרכז של עור אגרול. מקפלים פינה של עור אגרול הקרוב ביותר למילוי מעל מילוי, תוחב נקודת מתחת. מקפלים פנימה חפיפה פינות ימין ושמאל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דראגי פנינה לבנות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
מברשת הנותרים בפינה עם ביצה מוכה; בעדינות לגלגל אגרול לכיוון הפינה הנותרים ולחץ לאטום. (כיסוי מלא אגרול עם מגבת נייר לחה.) חזור עם שאריות קליפות אגרול ותערובת עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דראגי פנינה לבנות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
11
מטגנים אגרולים, כמה בכל פעם, בשמן חם 4 עד 6 דקות, הופך פעם אחת, עד חום זהוב.