עוף תאילנדי
עוף תאילנדי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 581 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלב קוקוס, משחת קארי, פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה האסייתית הזאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו תאילנדי Place Phad תאילנדי עוף תאילנדי חם, Arepa תאילנדית דה פולו (ארפה עוף תאילנדי), ו עוף תאילנדי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את אטריות האורז בקערה.
יוצקים את המים הרותחים על האטריות; להפריש.
מחממים את השמן בווק גדול או מחבת על חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים את הבצל, קישואים, ופטריות עד מתרכך; להסיר ממחבת, הזמנת השמן, ולהניח בצד.
מחממים את השמן הנותר במחבת. מבשלים ומערבבים את העוף בשמן החם עד שכבר לא ורוד, על 5 דקות. להחזיר את תערובת הירקות למחבת ולהוסיף את רוטב הדגים, להדביק קארי, וסוכר; מערבבים כדי לצפות את העוף והירקות עם רוטב.
מסננים את אטריות האורז ומוסיפים לתערובת.
יוצקים את חלב הקוקוס למחבת ומערבבים לשלב.