עוף תפוחי אדמה פקיסטני
עוף תפוחי אדמה פקיסטני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 47 גרם חלבון, 42 גרם שומן, ובסך הכל של 644 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 9 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו פטם / עוף הטיגון, תפוחי אדמה, כוסברה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה הביא לך את כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 61%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: עוף פקיסטני, אורז פקיסטני, ו נאן (לחם שטוח פקיסטני).
הוראות
מחממים שמן צמחי בסיר על אש בינונית. מערבבים פנימה רסק שום וג ' ינג ' ר; מבשלים ומערבבים כ -1 דקה.
מוסיפים את הצ ' ילי הטחון, הכמון, המלח והיוגורט.
מערבבים חתיכות עוף ופלפל. מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה, עד שהשמן נפרד והעוף מבושל ברובו, 20 עד 30 דקות.
מערבבים פנימה תפוחי אדמה; מוסיפים מעט מים, במידת הצורך. מבשלים על אש נמוכה עד שתפוחי האדמה רכים, כ -20 דקות נוספות.
מקשטים בכוסברה קצוצה ומגישים.