עורלת עגל
עגל העורלה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 268 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו לבבות ארטישוק, חמאה, בשר עגל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו French In A Flash: עורלת צלי עגל, עורלת עוף, ו Escargot ערלה (מתכונים דומים).
הוראות
קציצות עגל קמח קלות, ולנער את עודף. ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מניחים קציצות במחבת, ומבשלים 1 עד 2 דקות לכל צד, עד השחמה וכמעט מבושל דרך.
מוציאים עגל מהמחבת, ומניחים בצד.
שום מטגנים בצלצלים במחבת עד שאלוט רך. מערבבים פטריות, וממשיכים לבשל עד פטריות להתחיל להזיע.
יוצקים את היין; לבשל 2 עד 3 דקות יותר, ערבוב עם כף כדי לגרד את החלק התחתון של המחבת.
יוצקים במלאי, ומבשלים 5 עד 10 דקות, או עד הנוזל מתחיל להפחית.
להחזיר עגל למחבת עם ארטישוק, ומבשלים עד מחומם דרך. מתבלים במלח ופלפל. כדי לשרת, לארגן את העגל על צלחות, כפית את הרוטב מעל.