קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

עורלת עגל

עורלת עגל
עגל העורלה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 268 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו לבבות ארטישוק, חמאה, בשר עגל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו French In A Flash: עורלת צלי עגל, עורלת עוף, ו Escargot ערלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
קציצות עגל קמח קלות, ולנער את עודף. ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עגלקציצות עגל
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מניחים קציצות במחבת, ומבשלים 1 עד 2 דקות לכל צד, עד השחמה וכמעט מבושל דרך.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוציאים עגל מהמחבת, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
שום מטגנים בצלצלים במחבת עד שאלוט רך. מערבבים פטריות, וממשיכים לבשל עד פטריות להתחיל להזיע.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
יוצקים את היין; לבשל 2 עד 3 דקות יותר, ערבוב עם כף כדי לגרד את החלק התחתון של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
יוצקים במלאי, ומבשלים 5 עד 10 דקות, או עד הנוזל מתחיל להפחית.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
7
להחזיר עגל למחבת עם ארטישוק, ומבשלים עד מחומם דרך. מתבלים במלח ופלפל. כדי לשרת, לארגן את העגל על צלחות, כפית את הרוטב מעל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף