עז על האש עם סלט לימון ופסטו שקדים
צריך תוספת ללא גלוטן, ראשונית וצמחונית? עז על האש עם סלט לימון ופסטו שקדים יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מכין 4 מנות עם 835 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 82 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -3 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם מיץ תפוזים, לימונים, שמן זית כתית מעולה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: פניני עם רדיצ'יו, גבינת עיזים, שמן הדרים ופסטו שקדים, קרודית רוטס עם מטבל גבינת עיזים לימון-פסטו, ו לימון חומוס עגבניות מיובשות ועקיצות פסטו גבינת עיזים.
הוראות
שוטפים ומייבשים את רגלי העזים.
בבלנדר, מערבבים שום, עלי נענע, פלפל ושמן זית עד הדבק חלקה נוצר. משפשפים את הדבק על כל שתי הרגליים ומתבלים במלח.
מניחים על ברביקיו ומבשלים, הופכים לעיתים קרובות, עד שהם ורודים בעצמות, בערך 45 דקות
בינתיים מכינים סלט לימון על ידי ערבוב לימונים, שמן זית כתית מעולה, מלח ופלפל גרוס טרי בקערת ערבוב גדולה. אפשר לעמוד בטמפרטורת החדר עד מוכן לשרת עם בשר. בבלנדר מערבבים שקדים, פסטו זית ירוק, פתיתי פלפל חריף, מיץ תפוזים ושמן זית עד לקבלת תערובת חלקה וסמיכה.
כאשר עז מבושל, להסיר מן הגריל כדי לאפשר לנוח במשך 10 דקות. זורקים ארוגולה עם סלט לימון ומסדרים על מגש. חצבו עז לפרוסות בעובי 1/4 אינץ ' וסדרו על מגש.
מזלפים פסטו שקדים ומגישים.