עטיפת עוף בגריל, אגס וארוגולה עם ויניגרט חמוציות
עוף בגריל, אגס, ו ארוגולה לעטוף עם ויניגרט חמוציות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 346 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם ויניגרט חמוציות, טורטיות קמח, אגסים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 22 דקות. מתכונים דומים: Paillard עוף בגריל עם ויניגרט ארוגולן ולימון, ארוגולן וסלט אגס עם ויניגרט מייפל, ו ארוגולן וסלט אגס עם ויניגרט שרי דיז'ון.
הוראות
מניחים עוף ואגס על מתלה גריל מצופה בתרסיס בישול. עוף גריל 3 עד 4 דקות בכל צד או עד הסוף. אגס גריל 2 דקות בכל צד או עד השחמה.
הסר עוף ואגס מן הגריל; אגס לחתוך לפרוסות 1/4 אינץ'.
מערבבים ויניגרט חמוציות ארוגולה בקערה גדולה; לזרוק היטב.
מניחים על תערובת ארוגולה כוס 1 על כל טורטייה; למעלה באופן שווה עם פרוסות עוף ואגס.
מגלגלים טורטיות, ועוטפים בנייר קלף.