עלי ארטישוק עם סלט שרימפס כמון
עלי ארטישוק עם סלט שרימפס כמון עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 86 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, שרימפס, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו סלט שרימפס ואבוקדו על עלים חיים, סלט שרימפס בגריל דרום מערב עם ליים-כמון רוטב, ו עלי ארטישוק צלויים על הגריל (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הארטישוקים בסל קיטור, הגבעול מסתיים למטה, ומבשלים עד הישבן רך כאשר פירסינג, על 25 דקות.
להעביר את הארטישוקים לצלחת ולתת מגניב.
בינתיים, בסיר בינוני של מים מלוחים רותחים, לבשל את השרימפס עד אטום לאורך, על 2 דקות.
מסננים וחותכים לחתיכות 1/2 אינץ'.
משוך את השמורה 50 של העלים החיצוניים הגדולים של הארטישוק; שמור את העלים הנותרים לשימוש מאוחר יותר. משוך את העלים המחודדים הקטנים במרכזים, עם כפית, לגרד את החנקים השעירים.
חותכים את תחתית הארטישוק לקוביות 1/2 אינץ'. בקערה גדולה, לזרוק ארטישוקים חתוכים לקוביות עם שרימפס.
במחבת קטנה, טוסט זרעי כמון על חום מתון עד ריחני, על 40 שניות.
להעביר את הזרעים מרגמה או מטחנת תבלין ולתת מגניב, ואז לטחון אבקה גסה. רוקן את האבקה לקערה קטנה. מערבבים בשמן זית ומיץ לימון.
מוסיפים את הרוטב לארטישוק ושרימפס בקערה יחד עם פלפל אדום ופטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל וזורקים היטב.
מסדרים את עלי הארטישוק על 2 מגשים. כפית את סלט שרימפס על בסיס העלים ומגישים צונן או בטמפרטורת החדר.
הפוך קדימה: המתכון יכול להיות מוכן מראש דרך שלב 4; לקרר את עלי הארטישוק וסלט שרימפס בנפרד בן לילה.