עמילן בלסמי ירוק
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עמילן בלסמי ירוק, ירוק קולר מזוגג בלסמי, ו ירקות דרומיים מושלמים (כרוב, סלק, כרוב ירוק, חרדל) (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בייקון בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני עד פריך.
הסר בייקון מחבת; להתפורר.
מוסיפים בצל לטפטופים במחבת; מטגנים 5 דקות או עד למכרז.
מוסיפים כרוב ירוק, ומבשלים 2 עד 3 דקות או עד שהירוקים מתחילים לנבול, ערבוב מדי פעם.
מניחים תערובת ירוקה collard, מלח, והבא 3 מרכיבים (באמצעות מרק) בבישול איטי 3 ליטר חשמלי. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 3 1/2 עד 4 שעות.
מערבבים חומץ בלסמי ודבש בקערה קטנה. מערבבים תערובת חומץ לתוך כרוב ירוק רק לפני ההגשה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הסיווג Domaine Leseurre Dry Cuvee Riesling עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
מיץ הריזלינג של Domaine Leseurre מותסס 100% במיכלי אל חלד. בעוד על lees שלה, היין הוא עורבב ביד (bâtonnage sur שקרים) פעם בחודש, במשך 11 חודשים. תהליך זה מפתח מורכבות נוספת של טעמים וניחוחות. זה ריזלינג יבש יש ניחוחות של פריחת הדר וגרידת לימון, שכבות על החיך עם רמזים של אגס. זה ריזלינג זוגות היטב עם פורל amandine, צדפות גלם והוא אפריטיף יפה.