עניבות איטלקיות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל קשרים איטלקיים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 49 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 36 מנות. אם יש לכם חמאה, מלח, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מתאבן. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 8%. מתכונים דומים: נקניק איטלקי עם עניבות פרפר, ירקות איטלקיים עניבות פרפר Asiago, ו נקניק איטלקי ועניבות פרפר פסטה.
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הקמח, המלח והסוכר.
מוסיפים את הביצה, החמאה והוניל, מערבבים עד שהבצק הופך נוקשה. מערבבים את השרי 1 כף בכל פעם עד הבצק הוא מעשי וחלק. מכסים ומקררים במשך כ 2 שעות.
על משטח מקומח קלות, מגלגלים את הבצק לעובי 1/8 אינץ'.
חותכים לרצועות צרות ארוכות, ולקשור קשרים רופפים, לא למשוך חזק.
שמן בישול חום 375 מעלות F (190 מעלות C). שמן צריך להיות על 1 1/2 עד 2 אינץ ' עמוק. קשרי מטגנים בשמן חם במשך כ 2 דקות, עד שהם מתנפחים והופכים חום זהוב.
מסננים על שקית נייר חומה או על מגבות נייר. אבק עם ממתקים סוכר בעוד עדיין חם.