עניבות פרפר עם סלמון ורוטב חרדל טרגון
עניבות פרפר עם סלמון ורוטב חרדל טרגון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 514 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, שמן צמחי, פטרוזיליה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקצפת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טוקסידו תות שדה וקראנץ פודינג Parfaits כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו צלוי בצד של סלמון עם חרדל, טרגון, ורוטב צ'ייב, צלוי בצד של סלמון עם חרדל, טרגון, ורוטב צ'ייב, ו סלמון מצופה חרדל אפוי עם אספרגוס וטרגון (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל ולנקז פסטה לפי ההוראות.
בינתיים, שמן חום במחבת 10 אינץ ' על חום בינוני. מבשלים בצל, טרגון ופטרוזיליה בשמן על 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל רך. מערבבים ביין. קוק חשף כ 4 דקות או עד היין התאדה. מערבבים שמנת מתוקה וחרדל.
חום לרתיחה; להפחית את החום. מבשלים חשפו 5 עד 10 דקות או עד הרוטב הוא מעובה מעט.
מוסיפים פסטה, סלמון ו 1/4 כוס הגבינה לרוטב במחבת; לזרוק בעדינות עד פסטה מצופה באופן שווה.
מפזרים עם הנותרים 1/4 כוס גבינה.