עניבות פרפר עם עגבניות מיובשות וקרם בצל ירוק
צריך מנה עיקרית צמחונית? עניבות פרפר עם עגבניות מיובשות קרם בצל ירוק יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 523 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עניבות פרפר, מחצאי עגבניות מיובשות שמש מחדש, פלפל טרי הקרקע, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו פסטה ארטישוק ושמש עגבניות מיובשות, פסטו עגבניות מיובשים טבעוני קל, ו יום ראשון מיובש עגבניות פסטו פסטה עם Zoodles (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון או בלנדר, מחית את הבצל הירוק ועגבניות מיובשות עם 1/2 כוס הקרם.
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, מבשלים את עניבות הפרפר עד שזה עתה נעשה, כ -15 דקות. שמור 1/2 כוס מי הפסטה.
מסננים את הפסטה וזורקים עם מחית, את שאר 1/2 כוס הקרם, 1/3 כוס של מי הפסטה השמורים, המלח, הפלפל והפטרוזיליה. אם הרוטב נראה עבה מדי, דק אותו על ידי הוספת עוד של מי פסטה שמורות.
וריאציה: עניבות פרפר עם עגבניות מיובשות ושמנת עשב: כמות שווה של בזיליקום טרי קצוץ או עירית או 2 כפות של טרגון יהיה חלופה טובה או תוספת לפטרוזיליה.
Restituting עגבניות מיובשות: במחבת קטנה, להביא מספיק מים לרתיחה כדי לכסות את העגבניות המיובשות.
הוסף את העגבניות, ולאחר מכן להסיר מן החום ולתת תלול במים החמים במשך כ 5 דקות.
ניקוז. אתה יכול גם להשתמש סחוט עגבניות מיובשות בשמן ארוז עבור מתכון זה. מכיוון שהם כבר רכים, אתה לא צריך לשחזר אותם.
המלצת יין: יין אדום פירותי יהיה אידיאלי עם רוטב עשיר ואת טעם אסרטיבי, מלוח של עגבניות מיובשות. בקבוק צונן מעט של ברברה או דולצ ' טו מאזור פיימונטה של איטליה יהיה מושלם.