ענייני שוק-מרק ארטישוק ירושלמי
ענייני שוק-מרק ארטישוק ירושלמי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המרק שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 278 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. אם יש לך מים, עלי מרווה, עלי קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת די גרועה. נסו ארוחת צהריים בשוק: סלט ארטישוק ירושלמי, פירה ארטישוק ירושלמי עם פירה ארטישוק ירושלמי וחמוצי ארטישוק ירושלמי, ו מרק ארטישוק ירושלמי וארטישוק ירושלמי (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה בתנור הולנדי על אש בינונית.
מוסיף את הבייקון ומבשל, מסתובב מדי פעם, עד שהוא מתחיל פריך, על 8 דקות.
מוסיפים את הבצל, שומר,כרישה, סלרי, שום, מרווה, טימין, עלה דפנה, ½ כפית מלח ¼ כפית פלפל. לבשל, ערבוב מדי פעם במשך 5 דקות.
מוסיף את הארטישוק הירושלמי ומבשל במשך 15 עד 20 דקות יותר, ערבוב מדי פעם.
יוצקים את המניה, מוסיפים את תפוחי האדמה ואת הנותרים 1 כפיות מלח, ולהביא את התערובת לרתיחה. מנמיכים את החום לרתיחה ומבשלים, חשוף, כ -30 דקות.
הסר את עלה המפרץ וזרוק אותו.
מסירים את הבייקון וקוצצים אותו בערך; מניחים אותו בצד עד תקופת המאסר.באמצעות בלנדר, בלנדר טבילה ביד, או מעבד מזון, ועבודה בקבוצות, לרסס את המרק עד שהוא חלק מאוד. ייתכן שיהיה עליך להוסיף קצת מים כדי להשיג עקביות הרצוי. התאם תיבול לפי הצורך.לחמם את המרק ולצקת את המרק לקערות חמות. מעל כל מנה עם קצת בייקון שמורות.כמו זה: כמו טעינה...