ענני שוקולד
ענני שוקולד עשויים להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המתאבנים שלך. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 156 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא יספק כ 24 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לך תערובת פודינג שוקולד מיידית, ציפוי מוקצף, בצק עלים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . עם כפית ציון של 18% המנה הזאת די גרועה. נסו מבשלים את הספר: ענני שוקולד, ענני שוקולד חמאת בוטנים, ו ענני אגוז שוקולד עם קקאו שפיץ (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
לפתוח את שני יריעות של בצק עלים ולשכב על משטח עבודה מקורנת קלות.
חותכים כל גיליון ל 3 רצועות לאורך סימני הקיפול, ולאחר מכן לחתוך כל רצועה ל 4 ריבועים כדי להפוך 12 ריבועים בצק לכל גיליון.
מניחים ריבועים על תבנית אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד בצק עלים הוא חום זהוב, על 15 דקות.
תן לריבועים להתקרר לחלוטין.
מערבבים פודינג מקציף וחלב בקערה עד עבה וחלק, על 1 דקה; בואו לעמוד על 3 דקות כדי לסיים עיבוי. מקפלים בעדינות ציפוי מוקצף לתוך פודינג.
העברת תערובת מוס שוקולד לתוך שקית מאפה מצויד טיפ בינוני.
השתמש באצבע או סכין חמאה כדי לפתוח בעדינות פינה של כיכר מאפה. הפוך כיס קטן במאפה עם הסכין. צינור על 1 כף מוס שוקולד לתוך הפתיחה; כמות קטנה של מוס יופיע באתר הפתיחה כאשר כיס המאפה מלא. חזור עם ריבועי מאפה הנותרים תערובת מוס. מאפי אבק קלות עם סוכר של ממתקים.