עץ ינשוף
הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 28%, וזה לא כל כך מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון ינשוף מושלג עוגיות עץ חג המולד, עיני ינשוף, ו עוגיות ינשוף.
הוראות
מחממים תנור ל-350 זָהוּב. מרפדים 21 כוסות מאפינס ו -6 כוסות מיני מאפינס עם ספינות נייר.
בקערה גדולה שלבו תערובת עוגות, מים, שמן, קפה וביצים; מקציפים במהירות נמוכה 30 שניות. מקציפים על 2 דקות בינוניות. מערבבים פנימה שוקולד צ ' יפס. ממלאים כוסות מוכן שני שלישים מלא.
אופים 18-22 דקות לקאפקייקס בגודל רגיל ו-10-12 דקות למיני קאפקייקס או עד שקיסם המוחדר למרכז יוצא נקי. מצננים בתבניות 10 דקות לפני שמוציאים למתלים לצינון מלא.
מניחים 1-1 / 3 כוסות ציפוי שוקולד בקערה קטנה. גוון שחור עם צבעי מאכל.
חותכים חור קטן בקצה שקית זילוף או בפינה של שקית ניילון בטוחה למזון; הכנס #125 או עלי כותרת גדולים אחרים או קצה מאפה שטוח. ממלאים שקית עם ציפוי שחור ומניחים בצד.
קאפקייקס מיני פרוסט עם חלק מציפוי השוקולד שנותר. מפרידים עוגיות אוראו ומשאירים מילוי שמנת בצד אחד של העוגיות.
מניחים מילוי הצדדים של עוגיות על עוגות חלבית לעיניים, בצד שמנת למעלה; לצרף חום מ&מ ' של עם ציפוי שוקולד.
חתוך עוגיות רגילות למשולשים לאוזניים; מניחים מעל העיניים. הכנס # 16 או קצה מאפה כוכב אחר לשקית מאפה אחרת. ממלאים את השקית עם ציפוי השוקולד שנותר. נוצות צינור על האוזניים ומסביב לעיניים.
מקם מ '& מ ' צהוב בין העיניים למקורים.
בקערה גדולה מקציפים את הסוכר, החמאה, הקיצור ומספיק המים של הקונדיטורים כדי להגיע לעקביות מתפשטת; כפור קאפקייקס גדולים. מסדרים קאפקייקס זה לצד זה על לוח עוגה מכוסה.
צינור שחור ציפוי על פני צמרות של עוגות עבור גזע עץ וענפים.
מניחים קאפקייקס ינשוף על ענפים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז נוצץ הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. שמורת פייר פיטרס קובי גרנד קרו עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 65 דולר לבקבוק.
![שמורת פייר פיטרס קובי גרנד קרו]()
שמורת פייר פיטרס קובי גרנד קרו
היין בהיר או חיוור עם רמזים לירוק האופייני לשרדונה. המוס בסדר וקבוע עם סרט יפה של בועות חזקות. האף הראשון הוא גם פרחוני ופירותי, ואז מגיע הערות של אגוזים טריים ולחם טרי. בסיום יש הדר אשר מביא רושם יפה של חלקות ורעננות. ההתקפה גלויה, קשורה לעדינות ועגלגלות. הרושם הראשון נשלט עם פירות לבנים טריים (לימון ואגס) ועם פרחים (שיטה), ואחריו הערות שמנת. סוף סוף מתמשך על הדרים (אשכוליות מסוכרות, קלמנטינה ולימון) ומינרליות, ומביא רעננות ואלגנטיות ליין.