קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

עקיצות קליפה ממולאות פריכות

עקיצות קליפה ממולאות פריכות
זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם עגבניות מיובשות, גבינת ריקוטה רזה חלקית, עירית וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # יום ראשון כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 88%. ציון זה מצוין. מתכונים דומים: סלט טאקו קליפה פריך, טאקו קליפה פריך קל, ו ניוקי זהוב ופריך עם שעועית מעטפת קיץ.

הוראות

1
מחממים מחבת מטגן בינונית על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים את השמן, ואז את נקניקיית ההודו, ומבשלים, מפרקים את הנקניק לחתיכות קטנות בעזרת כף עץ, עד שהוא מתחיל להשחים ומבושל לחלוטין, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק הודונקניק הודו
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
מוסיפים את השאלוט והשום וממשיכים לבשל עד שהנקניק משחים והשאלוט רך, כ -4 דקות. מניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
4
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים. בקערה גדולה, בעזרת מרית גומי, מערבבים יחד את הגבינות, העגבניות, הבזיליקום, העירית, המלח והפלפל. מקפלים פנימה את תערובת הנקניקיות שהתקררה. מכסים ומקררים עד שהם מוכנים לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מבשלים את הפסטה לאל דנטה לפי הוראות החבילה. מסננים היטב את הפסטה ומורחים אותה על מגבות נייר בשכבה אחת לייבוש מלא.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6
בסיר בינוני מחממים את השמן על אש בינונית עד 350 מעלות צלזיוס. במנות קטנות מטגנים את הקליפות המיובשות עד להזהבה ופריכות, תוך ערבוב מדי פעם כדי שלא יידבקו זו לזו.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
מוציאים את הקליפות בעזרת כף מחוררת ומסננים על צלחת מרופדת במגבת נייר. ממשיכים עם שאר הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
8
ממלאים כל קליפה בכ -1 כפית מהמלית.