עקיצות קליפה ממולאות פריכות
זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם עגבניות מיובשות, גבינת ריקוטה רזה חלקית, עירית וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # יום ראשון כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 88%. ציון זה מצוין. מתכונים דומים: סלט טאקו קליפה פריך, טאקו קליפה פריך קל, ו ניוקי זהוב ופריך עם שעועית מעטפת קיץ.
הוראות
מחממים מחבת מטגן בינונית על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את השמן, ואז את נקניקיית ההודו, ומבשלים, מפרקים את הנקניק לחתיכות קטנות בעזרת כף עץ, עד שהוא מתחיל להשחים ומבושל לחלוטין, כ -5 דקות.
מוסיפים את השאלוט והשום וממשיכים לבשל עד שהנקניק משחים והשאלוט רך, כ -4 דקות. מניחים בצד להתקרר.
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים. בקערה גדולה, בעזרת מרית גומי, מערבבים יחד את הגבינות, העגבניות, הבזיליקום, העירית, המלח והפלפל. מקפלים פנימה את תערובת הנקניקיות שהתקררה. מכסים ומקררים עד שהם מוכנים לשימוש.
מבשלים את הפסטה לאל דנטה לפי הוראות החבילה. מסננים היטב את הפסטה ומורחים אותה על מגבות נייר בשכבה אחת לייבוש מלא.
בסיר בינוני מחממים את השמן על אש בינונית עד 350 מעלות צלזיוס. במנות קטנות מטגנים את הקליפות המיובשות עד להזהבה ופריכות, תוך ערבוב מדי פעם כדי שלא יידבקו זו לזו.
מוציאים את הקליפות בעזרת כף מחוררת ומסננים על צלחת מרופדת במגבת נייר. ממשיכים עם שאר הפסטה.
ממלאים כל קליפה בכ -1 כפית מהמלית.