קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

ערמון, בצל, ודומדמניות מלית

ערמון, בצל, ודומדמניות מלית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ערמונים, בצל, דומדמניות מלית. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 264 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. אם יש לך מרק עוף, חמאה, עלי מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור חג ההודיה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ערמונים, בצל, מילוי דומדמניות, מלית נקניקיות דומדמניות, ו נקניק, כרישה ודומדמניות מלית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בלחם טוסט רדוד גדול באמצע התנור עד שהוא מתייבש, 15 עד 20 דקות. חצי בצל אורך לחתוך כל חצי לתוך פלחי 8. במחבת כבדה גדולה מבשלים בצל בחמאה מעל חום מתון, תוך ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, כ -25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
אם באמצעות ערמונים משומרים, לשטוף ולנקז. בסיר מבשלים ואקום ארוז או ערמונים משומרים ב 2 כוסות מרק 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
הסר מחבת מחום ומערבבים דומדמניות.
מרכיבים שתצטרך
דומדמניותדומדמניות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
בואו תערובת לעמוד 5 דקות.
6
קוצצים פטרוזיליה. בקערה גדולה לזרוק יחד לחם, בצל, תערובת ערמונים, נשאר 1/2 מרק כוסות, עשבי תיבול, מלח ופלפל לפי הטעם מגניב לחלוטין. המילוי עשוי להיות מורכב עד לנקודה זו 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא מלית לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ערמוניםערמונים
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
כל עוף קפוא המיועד למילוי צריך להיות מופשר לחלוטין, ואת המילוי עצמו הביא לטמפרטורת החדר לפני שהוא הכניס לתוך טורקיה. אל תמלא את הציפור שלך בלילה לפני שאתה מבשל אותו; כזה חוסך זמן לכאורה יכול להיות תוצאות מסוכנות. במקום זאת, עדיף למלא באופן רופף את הצוואר של הציפור ואת חללי הגוף מיד לפני הצלייה. ותמיד להשתמש מדחום בשר או מיידי לקרוא: הבשר נעשה כאשר הטמפרטורה של החלק העבה ביותר של הירך (להיזהר לא לגעת בעצמות) מגיע 82°.; המילוי אפוי בתוך הציפור נעשה ב 160°-165°f. לאחר צלייה, לתת עופות ממולאים שלך לעמוד 15 עד 20 דקות, הבטחה כפולה כי הטמפרטורות הדרושות לבטיחות מזון הגיעו.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1
בתבנית אפייה רדודה לאפות מלית בתנור שחומם מראש 325° F. 45 דקות (עבור מלית לח, אופים מכוסה כל הזמן; עבור מלית לח פחות עם העליון פריך מעט, לחשוף באמצע דרך זמן האפייה).
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מקשטים מלית עם פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר