ערמון, בצל, ודומדמניות מלית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ערמונים, בצל, דומדמניות מלית. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 264 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. אם יש לך מרק עוף, חמאה, עלי מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור חג ההודיה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ערמונים, בצל, מילוי דומדמניות, מלית נקניקיות דומדמניות, ו נקניק, כרישה ודומדמניות מלית (מתכונים דומים).
הוראות
בלחם טוסט רדוד גדול באמצע התנור עד שהוא מתייבש, 15 עד 20 דקות. חצי בצל אורך לחתוך כל חצי לתוך פלחי 8. במחבת כבדה גדולה מבשלים בצל בחמאה מעל חום מתון, תוך ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, כ -25 דקות.
אם באמצעות ערמונים משומרים, לשטוף ולנקז. בסיר מבשלים ואקום ארוז או ערמונים משומרים ב 2 כוסות מרק 15 דקות.
הסר מחבת מחום ומערבבים דומדמניות.
בואו תערובת לעמוד 5 דקות.
קוצצים פטרוזיליה. בקערה גדולה לזרוק יחד לחם, בצל, תערובת ערמונים, נשאר 1/2 מרק כוסות, עשבי תיבול, מלח ופלפל לפי הטעם מגניב לחלוטין. המילוי עשוי להיות מורכב עד לנקודה זו 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא מלית לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.
כל עוף קפוא המיועד למילוי צריך להיות מופשר לחלוטין, ואת המילוי עצמו הביא לטמפרטורת החדר לפני שהוא הכניס לתוך טורקיה. אל תמלא את הציפור שלך בלילה לפני שאתה מבשל אותו; כזה חוסך זמן לכאורה יכול להיות תוצאות מסוכנות. במקום זאת, עדיף למלא באופן רופף את הצוואר של הציפור ואת חללי הגוף מיד לפני הצלייה. ותמיד להשתמש מדחום בשר או מיידי לקרוא: הבשר נעשה כאשר הטמפרטורה של החלק העבה ביותר של הירך (להיזהר לא לגעת בעצמות) מגיע 82°.; המילוי אפוי בתוך הציפור נעשה ב 160°-165°f. לאחר צלייה, לתת עופות ממולאים שלך לעמוד 15 עד 20 דקות, הבטחה כפולה כי הטמפרטורות הדרושות לבטיחות מזון הגיעו.
בתבנית אפייה רדודה לאפות מלית בתנור שחומם מראש 325° F. 45 דקות (עבור מלית לח, אופים מכוסה כל הזמן; עבור מלית לח פחות עם העליון פריך מעט, לחשוף באמצע דרך זמן האפייה).
מקשטים מלית עם פטרוזיליה.