קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות6
דיאטותללא לקטוז
אירועיםחג ההודיה
מגזין

ערמון ומילוי אגס

ערמון ומילוי אגס
ערמון ומילוי אגס עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 511 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. גשו לסופר וקנו בצל, ערמונים, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו מילוי ערמונים, מילוי ערמונים, ו מילוי ערמונים-תאנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מעיל רחב, ישר צדדי מחבת עם שמן זית ולהוסיף את הבייקון. להביא את המחבת לחום בינוני ולתת את הבייקון לקבל חום ופריך.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את הסלרי, הבצל והשומר ומתבלים במלח. מבשלים את הירקות עד שהם מקבלים רכים מאוד ארומטי, 8 to10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סלריסלרי
שומרשומר
בצלבצל
מלחמלח
4
מוסיפים את הרוזמרין ושום ומבשלים 1 עד 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
רוזמריןרוזמרין
שוםשום
5
לזרוק את הערמונים, חמוציות ואגסים, ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
חמוציותחמוציות
ערמוניםערמונים
אגסאגס
6
מוסיף את היין ולתת לו להפחית בחצי.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
7
שים את הלחם בקערת ערבוב גדולה ומוסיף את תערובת הירקות המבושלת ללחם. מערבבים לשלב ולשפוך את הלחם עם חצי המניה. השתמשו בידיים שלכם כדי לשלב את הלחם, הירקות והמלאי.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
8
הוסף יותר מניות כאשר / אם יש צורך באמת להרוות את הלחם. מתבלים במלח וטועמים אותו כדי לוודא שהוא טעים.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
מלאימלאי
מלחמלח
9
השתמש במילוי כדי למלא תרנגול הודו או בשר חזיר צלוי, או במקום במחבת צלייה ואופים במשך 35 דקות ב 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
עצם בצלי צלעות חזירעצם בצלי צלעות חזיר
מילוימילוי
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנורתנור