ערמון ומילוי אגס עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 511 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. גשו לסופר וקנו בצל, ערמונים, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו מילוי ערמונים, מילוי ערמונים, ו מילוי ערמונים-תאנים (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מעיל רחב, ישר צדדי מחבת עם שמן זית ולהוסיף את הבייקון. להביא את המחבת לחום בינוני ולתת את הבייקון לקבל חום ופריך.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את הסלרי, הבצל והשומר ומתבלים במלח. מבשלים את הירקות עד שהם מקבלים רכים מאוד ארומטי, 8 to10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סלרי
שומר
בצל
מלח
4
מוסיפים את הרוזמרין ושום ומבשלים 1 עד 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
רוזמרין
שום
5
לזרוק את הערמונים, חמוציות ואגסים, ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות
ערמונים
אגס
6
מוסיף את היין ולתת לו להפחית בחצי.
מרכיבים שתצטרך
יין
7
שים את הלחם בקערת ערבוב גדולה ומוסיף את תערובת הירקות המבושלת ללחם. מערבבים לשלב ולשפוך את הלחם עם חצי המניה. השתמשו בידיים שלכם כדי לשלב את הלחם, הירקות והמלאי.
מרכיבים שתצטרך
לחם
מלאי
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
8
הוסף יותר מניות כאשר / אם יש צורך באמת להרוות את הלחם. מתבלים במלח וטועמים אותו כדי לוודא שהוא טעים.
מרכיבים שתצטרך
לחם
מלאי
מלח
9
השתמש במילוי כדי למלא תרנגול הודו או בשר חזיר צלוי, או במקום במחבת צלייה ואופים במשך 35 דקות ב 350 מעלות F.