ערמון טירמיסו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל ערמון Tiramisu. מנה אחת מכילה 360 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך כתום עגול, קרם רגיל, מיץ תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די גרוע. נסו ערמון טירמיסו, טירמיסו קלאסי ושוקולד ללא קפה-טירמיסו כתום, ו רביולי ערמונים (מתכונים דומים).
הוראות
Ladyfingers נפרד (או דק פרוסה עוגה) ולהניח חתיכות זה לצד זה (או חפיפה, לפי הצורך) כדי לכסות מגש 14-15 אינץ רחב מסגרת או קערה רדודה מאוד; להשאיר שפה 1 אינץ'.
מערבבים ערמונים להפיץ עם רום 2 כפות של סירופ כתום.
יוצקים את הסירופ הנותר על ladyfingers כדי להרטיב באופן שווה. להפיץ בעדינות ערמון תערובת על ladyfingers, משאיר 1 אינץ ' על שפת העוגיות חשופה.
בקערה עם מיקסר על מהירות גבוהה, לנצח שמנת מתוקה עד שהיא מחזיקה פסגות נפרדות; לטאטא יוגורט. להסתחרר על התפשטות ערמון ורוב שפת ליידיפינגר החשופה.
Pare שוקולד עם מקלף ירקות לעשות תלתלים, או קוצצים דק עם סכין או במעבד מזון. לפזר שוקולד על טירמיסו. שוקולד למעלה עם פרוסות תפוז. סקופ מנות עם כף.
סירופ כתום: במחבת 1-עד 1 1/2-ליטר על חום גבוה, מרתיחים 1 כוס מים, 1/2 כוס סוכר, ו 1 כף קליפת תפוז מגורר דק עד מופחת 3/4 כוס.
בואו להתקרר מעט ולהוסיף 1/4 כוס רום או מיץ תפוזים. השתמש חם או מגניב.