קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות4
ציון בריאות79
מגזין

פאבות מוקפצות ומורלים עם קונפי בצל ולינגוויני טרי

פאבות מוקפצות ומורלים עם קונפי בצל ולינגוויני טרי
פאבות מוקפצות ומורלים עם קונפי בצל ולינגוויני טרי עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 84 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 1536 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו בצל, מלח ופלפל, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו אספרגוס קלוי עם פאבות טריות ומוסר, לינגוויני עם קונפי בצל, גבינת עיזים ואגוזי מלך, ו אצבעות שרופות ופאבים טריים (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את החלק העליון והתחתון של הבצל וחותכים את הבצל לאורכו לשניים.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
2
הסר את הקליפה ואת השכבות החיצוניות.
3
חותכים טריז V בתחתית כל מחצית כדי להסיר את הליבה ולשלוף כל חתיכות שטוחות מוצקות מהמרכז.
4
להניח חצי בצל, לחתוך בצד למטה, על קרש חיתוך עם סוף השורש לכיוונך. ישנם קווים בצד החיצוני של הבצל; לחתוך לאורך קווים אלה (התבואה) ולא נגדם כדי לעזור הבצל לרכך מהר יותר. מחזיק את הסכין כמעט במקביל ללוח, לחתוך את הבצל לאורכו לפרוסות בעובי של רבע אינץ', בעקבות קווי הבצל. ברגע שאתה חותך את מרכז הבצל, זווית הסכין תהפוך מביך: להעיף את הבצל על צדו (לכיוון הסכין), להחזיר את הסכין למיקום המקורי, ולסיים לחתוך את הבצל. להפריד את פרוסות הבצל, זמירה משם כל חלקי שורש שעדיין מחוברים. חזור עם הבצלים הנותרים. (אתה צריך בערך 8 כוסות בצל.) לחמם כוס מים בסיר גדול על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים את החמאה ומקציפים בעדינות להמיס אותה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
6
מוסיפים את הבצל, המלח ואת זר garni, מערבבים לשלב, ומניחים קלף" מכסה " (פיסת קלף, לחתוך כדי להתאים) על גבי, לחיצה על זה נגד הבצל.מבשלים לאט מאוד, ערבוב הבצל כל 20 עד 30 דקות בהתחלה, לעתים קרובות יותר לקראת סוף הבישול, במשך כ 2 שעות. הבצלים ינבלו ואדים יעלו, אבל הם לא צריכים חום. בדוק את הבצל לאחר כ -30 דקות: אם הם נראים אבודים בסיר, להעביר לסיר קטן יותר לחתוך את מכסה הקלף כדי להתאים. אם יש הרבה נוזל שנותר בשלב זה, אתה יכול להפוך את החום מעט לבשל קצת יותר מהר. לאחר כ 2 שעות, הבצלים יתרככו אבל לא צריך להיות מתפרק; עדיין עשוי להיות נוזל נשאר בסיר.
מרכיבים שתצטרך
זר Garniזר Garni
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
הסר ולהשליך את זר garni. אפשר לבצלים להתקרר בנוזל שלהם.
מרכיבים שתצטרך
זר Garniזר Garni
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
8
מעבירים את הבצל, עם הנוזל שלהם, למיכל פלסטיק ומקררים עד שבוע.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1
הסירו את כל הפולים מהתרמילים שלהם.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
2
מניחים את פול בקערה חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
יוצקים מספיק מים רותחים על השעועית כדי לכסות על ידי כ 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
תן לשעועית לשבת ללא הפרעה עד שהמים התקררו מספיק כדי להתמודד עם השעועית.התחל לקלף את השעועית באמצעות הציפורן הממוזערת שלך כדי לחתוך חריץ בעור. לסחוט מעט, ואת שעועית הפנימית יקפוץ החוצה. אם אפשר להתחיל עם שעועית קטנה יותר עובד שעועית הגדולה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
5
מניחים את favas קלופים בקערה ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
חותכים את morels בחצי לאורכו ולהניח בצד. במחבת סאוט גדולה להמיס 3 כפות של חמאה. כאשר החמאה נמסה ומתחילה לקבל קצף מוסיפים את הפטריות ומבשלים, תוך ערבוב לעתים קרובות על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
פטריות מורלפטריות מורל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים קמצוץ מלח ופלפל. מבשלים עוד דקה או שתיים עד שהמחבת כמעט יבשה.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
להוסיף ורמוט, deglazing המחבת. מבשלים על 2 דקות ולאחר מכן להוסיף את favas, ערבוב לשלב. כבה את החום, עד שיהיה מוכן לשרת.להביא כ 3 ליטרים של מים לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מוסיפים ערימות טובות של מלח ומוסיפים את הפסטה הטריה. מערבבים בעדינות כדי למנוע ממנו דבק. מכיוון שהוא טרי, הוא יבשל בעוד 3 או 4 דקות. אל תתנו לו לבשל יותר מדי! פסטות טריות עם ביצה נעשות לעיתים קרובות עם קמח " רך "עם פחות גלוטן מקמח החיטה" הקשה " המשמש בפסטה המיובשת הטובה ביותר.בעוד טבחי הפסטה מוסיפים כ-2 כוסות של קונפי הבצל לתערובת fava ו-morel. מחממים אותם יחד בעדינות.לאחר הפסטה מבושלת להשתמש מלקחיים כדי להעביר אותו מן המים אל fava, מורל ומחבת בצל. זה טוב להיות קצת מים יחד. למעשה ייתכן אפילו צריך להוסיף קצת יותר של מי פסטה כדי להשיג עקביות טובה של רוטב.
מרכיבים שתצטרך
קמח דורוםקמח דורום
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
יוצקים את תכולת תבנית הפסטה על מגש הגשה ומקשטים עם פטרוזיליה ופרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מגישים חם.