פאדג' שוקולד
המתכון של פאדג' שוקולד יכול לספק את תשוקת הקייג'ון שלך תוך כ -40 דקות . מתאים ל-64 מנות. תמורת 12 סנט למנה , מתכון זה מכסה 1% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 1 גרם חלבון , 3 גרם שומן ובסך הכל 65 קלוריות . 63 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה עובד היטב כקינוח זול. אם יש לכם חמאה, סירופ תירס, תמצית וניל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 9% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו עוגיות שוקולד פאדג' במילוי שוקולד פאדג' עוגיות וציפוי מרנג מרשמלו , מתכון לעוגת שוקולד פאדג' (מגה עוגת שוקולד פאדג') ופנקייק פאדג' שוקולד פאדג' בראוני עם רוטב שוקולד קאלואה .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
משמנים תבנית בגודל 8 על 8 אינץ' בחמאה. בסיר עם תחתית כבדה מערבבים את הסוכר, השוקולד, 1 1/2 כפות מהחמאה, חצי-חצי וסירופ תירס. על אש בינונית מערבבים בכף עץ עד שהסוכר נמס והשוקולד נמס. מגבירים את האש ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לבינוני-נמוך, מכסים ומרתיחים במשך 3 דקות.
מסירים את הכיסוי ומצמידים מדחום לממתקים לסיר. מבשלים עד שהמדחום מצביע על 234 מעלות F.
מסירים מהאש ומוסיפים את יתרת החמאה. לא לערבב.
תן לתערובת להתקרר במשך 10 דקות או עד שהיא יורדת ל-130 מעלות F.
מוסיפים וניל ואגוזים, אם רוצים, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה והמרקם המבריק הופך למאט.
תן לשבת באזור יבש קריר עד להתייצבות.
חותכים לחתיכות בגודל 1 אינץ' ומאחסנים בכלי אטום עד שבוע.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לפאדג'. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את NV Solera Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
![NV Solera Cream Shery]()
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.