פאדג'חותך עוגיות
פאדג'חותך עוגיות דורש בסביבה 2 שעות ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 660 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, שבבי חמאת בוטנים, חלב מרוכז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: פאדג'חותך עוגיות, עוגת קאטר פאדג'# סאנדאיסופר, ו פאדג'לבן חותך עוגיות מתנות.
הוראות
מניחים כל אחד משישה 3x1 / 2 אינץ 'חותכני עוגיות בצורת כפפה, או חותכי עוגיות אחרים בצורה פשוטה, על 5 אינץ' מרובע של נייר. חותם לסכל בחוזקה סביב מחוץ לכל חותך עוגיות.
מניחים על גיליון עוגיות. תרסיס קל חותכני עוגיות עם ספריי בישול.
בכוס מדידה למיקרוגל 4 כוסות, מערבבים שבבי שוקולד, שבבי חמאת בוטנים, חלב וחמאה. מיקרוגל נחשף על 1 עד 2 דקות גבוהות, ערבוב כל 30 שניות, עד שבבי נמסים כמעט. מערבבים וניל.
יוצקים תערובת לתוך תבניות חותך עוגיות, מילוי צמרות של תבניות. בקירור חשפו כ 2 שעות או עד המשרד. לקשט עם זיגוג וסוכריות.
בזהירות להסיר נייר כסף. בעדינות הקש פאדג ' מתוך תבניות לשרת.