פאדג'חלמונה
צריך קינוח ללא גלוטן? פאדג'ליקר ביצים יכול להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 675 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם פקאן, דובדבנים מסוכרים, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו פאדג'חלמונה, פאדג'חלמונה, ו פאדג'חלמונה (מתכונים דומים).
הוראות
קו 8 " x4 " loafpan עם רדיד אלומיניום; נייר חמאה, ולהניח בצד.
שלב הראשון 4 מרכיבים ina 4-ליטר סיר כבד. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מגיעה לרתיחה. לשטוף גבישים מצדדים של מחבת, באמצעות מברשת מאפה טבול במים חמים. הכנס מדחום ממתקים לתערובת ליקר ביצים. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד רושמת מדחום 23
הסר מחום וקריר, ללא הפרעה, עד טיפות טמפרטורה 190 (15 עד 18 דקות).
מערבבים בפקאנים ושאר 3 מרכיבים; להכות עם כף עץ עד פאדג מתעבה ופשוט מתחיל לאבד את הברק שלה (5 עד 8 דקות).
יוצקים ממתקים למחבת מוכנה. מגניב לחלוטין; לחתוך לריבועים.