פאדג'ליל כל הקדושים מתוק ומלוח
פאדג'ליל כל הקדושים מתוק ומלוח דורש בערך 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 218 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 25 מנות. ליל כל הקדושים יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. אם יש לך שבבי שוקולד מריר, בייגלה פיתולים, חלב מרוכז, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. נסו מלוח מתוק ליל כל הקדושים Chex המפלגה לערבב, פופס פאדג'בייגלה: פינוקים קפואים מתוקים ומלוחים, ו בראוניס מתוק & מלוח: בראוניז שוקולד מריר עם Dulce De Leche (מתכונים דומים).
הוראות
קו 8 אינץ ' מחבת מרובע עם לסכל, משאיר רדיד התלויים ב 2 צדדים מנוגדים של פאן; לרסס עם ספריי בישול. בסיר 2 ליטר, חלב מרוכז חום, שבבי שוקולד וחמאה על אש בינונית 6 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד חלקה.
הסר מהחום; מערבבים בוניל. מקפלים פנימה כדורי חלב קצוצים וכעכים.
יוצקים תערובת למחבת, מתפשטים באופן שווה עם מרית. למעלה עם תירס ממתקים, הקשה בעדינות לדבוק. מקררים 1 שעה או עד המשרד. השתמש בנייר כסף כדי להרים מהמחבת.
חותכים ל 5 שורות על ידי 5 שורות. חנות מכוסה במקרר.