פאדג'מתפצפץ
פצפוצי פאדג'עשויים להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני הקינוחים שלך. מתכון זה מכין 36 מנות עם 97 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אגוזי מלך, שוקולד, שבבי שוקולד חצי מתוק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 11%. הציון הזה די גרוע. נסו ג'ינג'ר מתפצפץ, מפתח סיד מתפצפץ, ו בראוני מתפצפץ (מתכונים דומים).
הוראות
קוצצים שוקולד וממיסים עם 3 כפות חמאה או מרגרינה בחלקו העליון של דוד כפול מעל מים רותחים. מערבבים עד להמסה.
מוציאים מהמים החמים ומצננים מעט.
מערבבים יחד קמח, אבקת אפייה ומלח ומניחים בצד.
מקציפים יחד סוכר וביצים עד סמיך ושמנת.
מערבבים וניל ושוקולד מומס.
מוסיפים תערובת קמח עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים שוקולד צ ' יפס ואגוזים.
זרוק על ידי כפיות על 1-1 / 2 סנטימטרים זה מזה על גיליון עוגיות משומן.
אופים בתנור של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 8 דקות או עד שהצמרות סדוקות ומבריקות. מגניב על גיליון 3-5 דקות.
הסר את המדפים כדי להתקרר לחלוטין.