קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

פאדג'מתפצפץ

פאדג'מתפצפץ
פצפוצי פאדג'עשויים להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני הקינוחים שלך. מתכון זה מכין 36 מנות עם 97 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אגוזי מלך, שוקולד, שבבי שוקולד חצי מתוק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 11%. הציון הזה די גרוע. נסו ג'ינג'ר מתפצפץ, מפתח סיד מתפצפץ, ו בראוני מתפצפץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
קוצצים שוקולד וממיסים עם 3 כפות חמאה או מרגרינה בחלקו העליון של דוד כפול מעל מים רותחים. מערבבים עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
2
מוציאים מהמים החמים ומצננים מעט.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
3
מערבבים יחד קמח, אבקת אפייה ומלח ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
4
מקציפים יחד סוכר וביצים עד סמיך ושמנת.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ביצהביצה
5
מערבבים וניל ושוקולד מומס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ונילוניל
6
מוסיפים תערובת קמח עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
7
מוסיפים שוקולד צ ' יפס ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
אגוזיםאגוזים
8
זרוק על ידי כפיות על 1-1 / 2 סנטימטרים זה מזה על גיליון עוגיות משומן.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
אופים בתנור של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 8 דקות או עד שהצמרות סדוקות ומבריקות. מגניב על גיליון 3-5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
הסר את המדפים כדי להתקרר לחלוטין.