פאדג'נתח בראוניז
המתכון פאדג'צ'אנק בראוניז יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 319 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. . 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם סוכר, מלח, שוקולד למחצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת די גרועה. נסו בראוניס מתוק & מלוח: בראוניז שוקולד מריר עם Dulce De Leche, עוגיות פאדג'ללא קמח, ו ניו יורק סופר פאדג'נתח (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים תבנית אפייה בגודל 8 אינץ ' מרובע.
מפזרים אגוזי פקאן על גיליון עוגיות וטוסט בתנור עד בצבע קל. להפריש להתקרר.
בסיר על אש נמוכה, להמיס שוקולד וחמאה לא ממותקים, ערבוב מדי פעם.
בקערת ערבוב גדולה, לנצח את הביצים, סוכר ווניל. מקפלים בשוקולד המומס. לנפות יחד את הקמח, ומלח ולהוסיף לתערובת, ערבוב קל. קוצצים את השוקולד למחצה לחתיכות גסות ומוסיפים לתערובת, יחד עם אגוזי פקאן.
יוצקים הבלילה למחבת וחלק העליון.
בואו להתקרר לפני חיתוך לסורגים.