פאדג'קרם כתום
, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגת שוקולד בטעם מנטה ועוגת שוקולד עם קצפת עם גבינת שמנת, פאדג'Creamsicle כתום, ו Ancho-פאדג'חם כתום (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני מעל חום בינוני, לשלב סוכר, שמנת וחמאה.
חום לשלב כדור רך, 234 מעלות F (112 מעלות C).
הסר מהחום ומערבבים קרם מרשמלו ושוקולד צ 'יפס לבן; לערבב היטב עד הצ' יפס להמיס. שמור 1 כוס תערובת ולהניח בצד.
לתערובת הנותרת להוסיף טעם כתום, צבע מאכל צהוב ואדום. מערבבים היטב ויוצקים למחבת מוכנה.
יוצקים תערובת שמנת שמורה על גבי. באמצעות סכין, מערבולת שכבות עבור אפקט דקורטיבי.
צמרמורת במשך 2 שעות, או עד המשרד, לחתוך לריבועים.