אם יש לך סוכר של ממתקים, חלב התאדה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 7%. נסו Bottoms Up בראוני סאנדיי אירי צף עם קרמל אירי שרוף + פאדג'חם, פאדג'שמנת אירי, ו Madeleines עם פאדג'ויסקי אירי (מתכונים דומים).
הוראות
1
משמנים תבנית אפייה מרובעת של 8 אינץ 'וקו עם 2 חתיכות של נייר קלף באורך של 14 אינץ'; מאפשרים לקצוות הנייר לתלות על צדי המחבת בכמה סנטימטרים.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
2
מערבבים חלב התאדה, סוכר חום בהיר, סוכר לבן, חמאה לא מלוחה, ומלח בסיר כבד על חום בינוני עד התערובת יוצרת סירופ עבה, חלק.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום בהיר
חלב מתאדה
חמאה ללא מלח
סוכר מגורען
סירופ
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מביאים לרתיחה, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים עד מדחום ממתקים מוכנס למרכז הסירופ הרותח מבלי לגעת בתחתית המחבת קורא 238 מעלות F (112 מעלות C), 20 עד 30 דקות. מערבבים לעתים קרובות. טמפרטורת ממתקים תעלה לאט בהתחלה, ואז מהר יותר ככל שהטמפרטורה עולה; לצפות בזהירות.
מרכיבים שתצטרך
סירופ
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
מחבת
4
הסר סיר מחום ומערבבים את ליקר שמנת אירי ותמצית וניל עד לשלב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
ליקר קרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
5
לגרד את התערובת לתוך קערת העבודה של מערבל לעמוד גדול מצויד מקצף; להגדיר את המכונה על מהירות נמוכה ומערבבים סוכר ' ממתקים ב 3 תוספות, המאפשר הסוכר להתמזג לחלוטין לפני הוספת התוספת הבאה. לגרד את הקערה לעתים קרובות ומערבבים פאדג ' עד חלקה לחלוטין, על 2 דקות.