קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות32
ציון בריאות0
מגזין

פאדג'של האירים

פאדג'של האירים
אם יש לך סוכר של ממתקים, חלב התאדה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 7%. נסו Bottoms Up בראוני סאנדיי אירי צף עם קרמל אירי שרוף + פאדג'חם, פאדג'שמנת אירי, ו Madeleines עם פאדג'ויסקי אירי (מתכונים דומים).

הוראות

1
משמנים תבנית אפייה מרובעת של 8 אינץ 'וקו עם 2 חתיכות של נייר קלף באורך של 14 אינץ'; מאפשרים לקצוות הנייר לתלות על צדי המחבת בכמה סנטימטרים.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
2
מערבבים חלב התאדה, סוכר חום בהיר, סוכר לבן, חמאה לא מלוחה, ומלח בסיר כבד על חום בינוני עד התערובת יוצרת סירופ עבה, חלק.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום בהירסוכר חום בהיר
חלב מתאדהחלב מתאדה
חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח
סוכר מגורעןסוכר מגורען
סירופסירופ
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מביאים לרתיחה, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים עד מדחום ממתקים מוכנס למרכז הסירופ הרותח מבלי לגעת בתחתית המחבת קורא 238 מעלות F (112 מעלות C), 20 עד 30 דקות. מערבבים לעתים קרובות. טמפרטורת ממתקים תעלה לאט בהתחלה, ואז מהר יותר ככל שהטמפרטורה עולה; לצפות בזהירות.
מרכיבים שתצטרך
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מחבתמחבת
4
הסר סיר מחום ומערבבים את ליקר שמנת אירי ותמצית וניל עד לשלב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
ליקר קרםליקר קרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
לגרד את התערובת לתוך קערת העבודה של מערבל לעמוד גדול מצויד מקצף; להגדיר את המכונה על מהירות נמוכה ומערבבים סוכר ' ממתקים ב 3 תוספות, המאפשר הסוכר להתמזג לחלוטין לפני הוספת התוספת הבאה. לגרד את הקערה לעתים קרובות ומערבבים פאדג ' עד חלקה לחלוטין, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
פאדג'פאדג'
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
קערהקערה
6
לגרד פאדג ' לתוך תבנית אפייה מוכן ומניחים על משטח ברמה להתקרר ולהגדיר, 3 עד 5 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פאדג'פאדג'
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
השתמש בנייר הקלף מסתיים כמו ידיות כדי להרים את הפאדג ' מתוך תבנית האפייה לפני חיתוך לקוביות להגשה.
מרכיבים שתצטרך
פאדג'פאדג'
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה