פאזי-טבור לחם פודינג
פודינג לחם מטושטש-טבור עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 445 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו מרגרינה, לחם, קינמון טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון 46%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: פאזי טבור עוגה, שייק טבור מטושטש, ו פאזי טבור עוגה.
הוראות
אופים ביסקוויטים לפי הוראות החבילה; מגניב. לקרוע ביסקוויטים לחתיכות בגודל 1 אינץ'.
שלב ביסקוויטים קרועים, לחם וצימוקים בקערה גדולה; מניחים בצד.
מערבבים סוכר חום וביצה בקערה; מקציפים במהירות בינונית של מערבל עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים חלב, מיץ לימון, קינמון ווניל; מקציפים היטב.
מוסיפים תערובת ביצים ואננס לתערובת הביסקוויטים; מערבבים עד שהלחם לח. כף לתבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול; אופים בחום של 350 למשך 30 דקות או עד שהם מתייצבים ומשחימים קלות.
ממיסים את המרגרינה בסיר בינוני על אש בינונית; מוסיפים מיץ תפוזים ואמרטו. מוסיפים אבקת סוכר בהדרגה, מערבבים היטב עם מטרפה עד להמסת הסוכר.