פאטה (פאטה) מייסון
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל כל פעם שאתם משתוקקים לאוכל ים תיכוני. נסו לעשות Pâté (פטה) Maison בבית. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . מתאבן זה יש 518 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 41g של שומן למנה. אם יש לכם ברנדי, שרי, בייקון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-59 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ בערך 45 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. - שזה לא ניתן לאילתור. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו מדינה Pâté (Pâté de Campagne), Oxtail Pâté (Pate), ו פטה דה שוקולד.
הוראות
לטחון את הבשר: לטחון את כבדי העוף, חזיר, נקניק איטלקי דרך מטחנת בשר פעמיים.
להוסיף מרכיבים שנותרו (למעט בייקון) ומערבבים היטב.
קו מחבת כיכר עם בייקון, למלא בתערובת בשר: קו 9x5x3 מחבת כיכר אינץ עם רצועות בייקון לארוז בתערובת. מכסים עם רצועות בייקון.
מניחים מחבת באמבט מים, מחבת גדולה יותר כי הוא מלא באמצע הדרך את הצדדים של המחבת הפנימית עם מים.
אופים ב 177° במשך 2 1/2 שעות.
הסר מהתנור. מכסים בנייר אלומיניום.
מניחים משקל כגון לבנה כבדה על גבי תוך קירור. הכי טוב לקרר לילה במקרר.
מגישים: פרוסה ומגישים עם לחם או טוסט, חסה ועגבניות.