קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות31
מגזין

פאטה (פאטה) מייסון

פאטה (פאטה) מייסון
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל כל פעם שאתם משתוקקים לאוכל ים תיכוני. נסו לעשות Pâté (פטה) Maison בבית. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . מתאבן זה יש 518 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 41g של שומן למנה. אם יש לכם ברנדי, שרי, בייקון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-59 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ בערך 45 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. - שזה לא ניתן לאילתור. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו מדינה Pâté (Pâté de Campagne), Oxtail Pâté (Pate), ו פטה דה שוקולד.

הוראות

1
לטחון את הבשר: לטחון את כבדי העוף, חזיר, נקניק איטלקי דרך מטחנת בשר פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקינקניק איטלקי
כבד עוףכבד עוף
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
(להסיר כל פית)(להסיר כל פית)
2
להוסיף מרכיבים שנותרו (למעט בייקון) ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
3
קו מחבת כיכר עם בייקון, למלא בתערובת בשר: קו 9x5x3 מחבת כיכר אינץ עם רצועות בייקון לארוז בתערובת. מכסים עם רצועות בייקון.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
1
מניחים מחבת באמבט מים, מחבת גדולה יותר כי הוא מלא באמצע הדרך את הצדדים של המחבת הפנימית עם מים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
אופים ב 177° במשך 2 1/2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
הסר מהתנור. מכסים בנייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים משקל כגון לבנה כבדה על גבי תוך קירור. הכי טוב לקרר לילה במקרר.
3
מגישים: פרוסה ומגישים עם לחם או טוסט, חסה ועגבניות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, ורוד נוצץ, יין מבעבע, בורדו לבן

בורדו, שמפניה ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי לפאטה. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. אתה יכול לנסות טרה בלנקה" אוניקס " תערובת בורדו ההר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 103 דולר לבקבוק.
טרה בלנקה
טרה בלנקה" אוניקס " תערובת בורדו ההר
פטל ודובדבן עם הערות של סיגליות להרים מן הזכוכית להתערבב עם תבלין רך אלון קלוי על האף. טעמים חלקים ושופעים של פטל שחור, דובדבן שחור וקסיס עוטפים גרעין של טאנינים מלאים אך רכים ומובנים. ארז הערות עם נגיעות קלות של ספייס לקפל לתוך טעמים דובדבן ותותים מתמשכים מוקף ים של שוקולד עשיר על החיך.