פאי אגוזי לוז מייפל
פאי אגוזי לוז מייפל יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 489 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם תמצית vanillan, סירופ תירס, ביצה לבן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו שיבולת שועל אגוזי לוז מייפל, שייק אגוזי לוז מייפל, ו לחם אגוזי לוז דלעת-מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סירופ מייפל, סוכר חום, סירופ תירס, ומלח להרתיח בחום overmedium סיר בינוני, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.המשך רותחים 1 דקה, הפחתת חום הכרחי כדי למנוע תערובת רותחים מעל.
מוסיפים בורבון, thenbutter; להקציף עד חמאה נמס.
תן coolto פושר, לטאטא מדי פעם, על20 דקות.
מחממים תנור ל 350°f. תרסיס 9 אינץ ' -צלחת פאי diameterglass עם תרסיס nonstick.פרוס קרום פאי. צלחת עם קרום. Crimpedges דקורטיבי.
מברשת קרום עם מספיקג לבן למעיל. לפזר אגוזי לוז מעל.
לטאטא ביצים ותמצית וניל בקערה אינמדיום עד מעורבב.
מקציריםתערובת סוכר לתערובת ביצים.
יוצקים תערובת על אגוזי לוז בקרום.
אופים עוגה עד מילוי מוגדר מעט נפוח, על 50 דקות. מגניב לגמרי rack.DO קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה.לכסות ולשמור בטמפרטורת החדר.