קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות10
ציון בריאות4
מגזין

פאי אגס מייפל עמוק

פאי אגס מייפל עמוק
פאי אגס מייפל עמוק יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-10 ומחירו 1 מנות.08 דולר למנה. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא חלב צמחוני יש 231 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם סירופ מייפל, מאפה פאי, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כפית של 27%, וזה די גרוע. נסו פאי חזיר עמוק, פאי תפוחים עמוק, ו פאי אוכמניות עמוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 37
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
חותכים אגסים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
3
שלב בקערה גדולה אגס,1/2 כוס סוכר מייפל, ו -6 המרכיבים הבאים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מייפלסוכר מייפל
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מרדדים 1 דיסק מאפה פאי לעובי 1/4 אינץ ' על משטח מקומח קלות. התאימו לפלטת זכוכית עם צלחת עמוקה בגודל 9 אינץ', והניחו תערובת אגסים בקרום, אורזים היטב ומתלבשים מעט במרכז. חותכים את הבצק העודף, ומברישים את הקצוות הנותרים בשטיפת ביצים.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5
מרדדים דיסק שני של מאפה פאי לעובי 1/4 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
מקום על גבי מילוי, לקפל קצוות תחת, ולחץ.
7
מברישים את הקרום העליון בשטיפת ביצים, ומפזרים 2 כפיות סוכר מייפל שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מייפלסוכר מייפל
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
8
חותכים כמה חריצים למעלה כדי שהאדים יברחו.
9
מניחים צלחת על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
10
אופים ב 375 במשך שעה 1 20 דקות, אוהל עם לסכל לאחר שעה 1 כדי למנוע השחמה מוגזמת.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
11
אופים עד שהמיצים עבים ומבעבעים והקרום חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
בואו להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.
13
*אתה יכול למצוא סוכר מייפל במעבר האפייה של חנוונים מיוחדים רבים, או להזמין אותו באינטרנט. אתה יכול להחליף סוכר חום בהיר, אבל זה יקטין את כמות הטעם מייפל.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום בהירסוכר חום בהיר
טעם מייפלטעם מייפל
סוכר מייפלסוכר מייפל