פאי אוכמניות עם פשתן ושקדים
פאי אוכמניות עם פשתן ושקדים הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. יש קינוח זה 372 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם יוגורט ללא שומן, מלח, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 40% המנה הזאת די גרועה. נסו אוכמניות פשתן גרנולה, שייק Superfood פשתן אוכמניות, ו מאפינס אוכמניות עם פשתן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מערבבים את פירורי קרקר גרהם, ארוחת זרעי פשתן, ושקדים טחונים בקערה; מערבבים את החמאה המומסת.
להוסיף כמה טיפות של מים, במידת הצורך, לתערובת פירור לדבוק זה בזה. לחץ על חצי מתערובת הפירורים לתוך החלק התחתון והצדדים של מחבת פאי 9 אינץ'; הקרום צריך להיות רק על 1/8 אינץ ' עבה. הניחו בצד את החצי השני של תערובת הפירורים.
מערבבים את השמנת החמוצה, יוגורט, שיבולת שועל טחון, סוכר, דבש, וניל ומלח בבלנדר. להתמזג עד בשילוב.
מעבירים את האוכמניות למחבת הפאי ושופכים פנימה את המילוי.
כדי להפוך את ציפוי, מערבבים 2 כפות של דבש, או לטעום, לתוך תערובת פירור שמור. זה צריך ליצור משחה עבה מאוד. זרוק כפית של ציפוי על פני השטח של העוגה.
אופים את העוגה בתנור שחומם מראש על המדף האמצעי במשך 30 עד 45 דקות, או עד שהמרכז מוגדר וסכין מוכנס ליד מרכז העוגה יוצא נקי. כבה את התנור ותן לעוגה לנוח בתנור החם למשך 10 דקות.
הסר את העוגה מהתנור ולתת להתקרר על מתלה חוט. צ ' יל במקרר עד העוגה הוא מגניב ולהגדיר.