פאי אספרגוס לבבי
עוגת אספרגוס דשנה לוקחת כשעה ו-5 דקות מתחילתה ועד סופה. מנה אחת מכילה 447 קלוריות , 23 גרם חלבון ו -23 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 6. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, רצועות בייקון, גבינה שוויצרית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. עם ציון של 33% , המנה הזו לא כל כך מדהימה. נסו קיש אספרגוס לבבי , קיש פטריות לבבי חווה, אספרגוס ובייקון , ופאי פילו אספרגוס ואגוזים (אקן אספרגוס בקלאווה) עם רוטב אבגולמונו (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, מביאים 1/2 אינץ' מים לרתיחה.
להוסיף אספרגוס; מכסים ומרתיחים 3 דקות.
מסננים ומניחים מיד את האספרגוס במי קרח.
מסננים ומייבשים. לזרוק עם שמן; לְהַפְרִישׁ.
בקערה קטנה מערבבים גבינת פרמזן ובזיליקום; מפזרים חצי על משטח העבודה.
מניחים בצק פיצה על פני השטח; להתגלגל לתוך 12-in. מעגל.
מפזרים את יתרת תערובת הפרמזן; מהדקים בעדינות לבצק בעזרת מערוך.
מעבירים ל-9 אינץ' משומן. תבנית קפיצית. מהדקים את הבצק לתחתית וב-1-1/2 אינץ' במעלה דפנות התבנית.
מרפדים בצק לא דקור בעובי כפול של נייר כסף כבד.
אופים ב-425 מעלות למשך 8 דקות.
הסר נייר כסף; לאפות 5 דקות יותר.
מניחים על רשת. מנמיכים את החום ל-350 מעלות.
במחבת קטנה, מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך; בעזרת כף מחוררת, מוציאים את הבייקון לנייר סופג.
מסננים, שומרים 1 כף טיפטוף. בטפטופים מטגנים בצל עד לריכוך; לנקז.
בקערה גדולה טורפים את הביצים, החלב, המלח ואגוז המוסקט. מערבבים פנימה בצל ובייקון שמור. לזרוק את הגבינה השוויצרית והקמח; מערבבים לתוך תערובת הביצים.
יוצקים לתוך הקרום. מסדרים מעל אספרגוס בדוגמה דמוית חישור.
מניחים תבנית על תבנית אפייה.
אופים 35-40 דקות או עד שסכין הננעצת ליד המרכז יוצא נקי.
מניחים לעמוד 10 דקות לפני שמסירים את דפנות התבנית.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
פאי עובד ממש טוב עם Vin Santo, Late Harvest Riesling ולמברוסקו דולצ'ה. יינות אלה כולם מתוקים, וזה חשוב מכיוון שבדרך כלל יין צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משלב איתו. אתה יכול לנסות את Bollinger Brut Special Cuvee. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-60 דולר לבקבוק.
בולינגר ברוט ספיישל קיווי
צבע זהוב, ייחודי לזני ענבים שחורים. בועות עדינות מאוד. באף יש לו מורכבות ארומטית יפה, פרי בשל וניחוחות מתובלים, עם רמזים לתפוחים קלויים, לפתן תפוחים ואפרסקים. בחיך, יש שילוב עדין של מבנה, אורך וחיות. הבועות הן כמו קטיפה. טעמים של אגסים, בריוש וניחוחות חריפים, תווים של אגוזי מלך טריים. שילוב עם כל הדגים, במיוחד סושי וסשימי, רכיכות כמו שרימפס, סרטנים, סרטנים ולובסטר בגריל, עופות ובשר לבן, קשיו, פרמזן או פרושוטו.