פאי בוקיי
פאי בוקיי דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 550 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו שמנת כבדה, גבינת שמנת, סוכר ממתקים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. עם כפית ציון 24%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. נסו פאי בוקיי, פאי בוקיי, ו בראוניז בוקיי (מתכונים דומים).
הוראות
הכינו קרום: חממו תנור ל -350 מעלות צלזיוס. מרפדים תבנית מרובעת בגודל 9 אינץ 'בנייר כסף, ומשאירים סככה בגודל 1 אינץ'; תחתית ערפל עם תרסיס בישול ללא מקל.
מערבבים פירורים עם סוכר וחמאה ולחץ לתחתית התבנית.
אופים עד שקרום מוגדר, 10 דקות. מצננים על רשת.
הכינו מילוי: מקציפים את כל החומרים למעט שמנת במיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד לקבלת תערובת חלקה, 2 דקות. בקערה נפרדת מקציפים שמנת עד שנוצרות פסגות נוקשות, 2 דקות. מקפלים קצפת לתוך תערובת חמאת בוטנים; יוצקים לתוך פגז עוגה, החלקה העליון. כיסוי, לחיצה פלסטיק לעטוף ישירות על משטח של עוגה. מקפיאים לפחות 5 שעות, רצוי למשך הלילה.
הסר עוגה ומניחים במקרר לפחות 2 שעות.
מניחים שוקולד בקערה. מביאים שמנת וחמאה לרתיחה ויוצקים על שוקולד. מערבבים עד לאיחוד ושוקולד נמס.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.
הסר פלסטיק מהעוגה; מורחים זיגוג באופן שווה מעל. מצננים פשטידה, לא מכוסה, עד להגדרת הזיגוג. שמור עוגה במקרר או קריר עד מוכן לאכול.