פאי בצל מתוק
פאי בצל מתוק לוקח בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 195 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . תמורת 77 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם מעטפת מאפה לא אפויה, פלפל, חלב מאודה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 26% , וזה די גרוע. מתכונים דומים: פשטידת בצל מתוק , פשטידת צ'דר הודו בצל מתוק ופאי ירקות ובצל מתוק יווני .
הוראות
במחבת טפלון גדולה, מבשלים בצל בחמאה על אש בינונית-נמוכה במשך 30 דקות או עד שהם רכים מאוד. בינתיים, מרפדים את קליפת הבצק לא דקורה בעובי כפול של נייר כסף כבד.
אופים ב-450 מעלות למשך 6 דקות.
הסר נייר כסף; מצננים על רשת. מנמיכים את החום ל-425 מעלות.
כף בצל לקליפת בצק. בקערה קטנה, טורפים את תחליף הביצים, החלב, המלח והפלפל; יוצקים על בצל.
אופים 20-25 דקות או עד שסכין הננעצת ליד המרכז יוצא נקי.
מניחים לעמוד 5-10 דקות לפני החיתוך.
יין מומלץ: יציאה, Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
פורט, וין סנטו וריזלינג מאוחר קציר הם הבחירות המובילות שלי עבור פאי. יינות אלה כולם מתוקים, וזה חשוב מכיוון שבדרך כלל יין צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משלב איתו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Krohn Lágrima Fine Port. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![Krohn Lágrima Fine Port]()
Krohn Lágrima Fine Port
טופי, קרמל ובגרות טובה על היין המתוחכם הזה. יש קצה רוחני, אבל זה עובד כי הפרי כפוף לבגרות, לבשלות ולעושר. טעם לוואי הוא רק מבושם.