קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות2
ציון בריאות5
מגזין

פאי בראנץ ' בצל

פאי בראנץ ' בצל
מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 16 גרם חלבון, 26 גרם שומן, ובסך הכל של 395 קלוריות. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 2. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו חמאה, מלוחים, חלב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 35%. הציון הזה די גרוע. נסו ריבועי בראנץ ' בצל, בראנץ ' של יום ראשון: חביתת מנגולד ובצל, ו רעיון בראנץ', הדרך שלי-אני מזהה את בראנץ 'דה בראנץ' מא פאג'ון (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה על אש בינונית מבשלים בצל בכף 1 חמאה למשך 8-10 דקות או עד להזהבה, תוך ערבוב תדיר.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מסירים מהאש.
3
בקערה קטנה מקציפים את הביצים, החלב, המלח והפלפל. מערבבים בצל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
יוצקים לתוך 7-ב משומן. צלחת עוגה.
5
מפזרים גבינה. ממיסים את החמאה שנותרה; זורקים עם פירורי קרקר.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלותלחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלות
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
6
מפזרים מעל גבינה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
7
אופים בחום של 350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שסכין המוחדרת ליד המרכז יוצאת נקייה.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
8
תן לעמוד 5 דקות לפני החיתוך.