פאי דובדבנים
מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 228 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מילוי של עוגת דובדבנים, וניל, תותים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו עוגת דובדבנים, ברים תוצרת בית עוגת דובדבנים עם זיגוג גבינת שמנת, ו עוגת דובדבנים עליזה של טום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 232°. הפוך את קרום העוגה לפי הוראות על תיבת עבור קרום אחד
פגז אפוי באמצעות מחבת פאי זכוכית 9 אינץ'.
אופים 9 עד 11 דקות או עד חום זהוב בהיר. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
בקערה קטנה, לנצח גבינת שמנת, סוכר, וניל ולימון לקלף עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה מעורבב היטב.
מורחים באופן שווה במעטפת אפויה מקוררת.
מסדרים תותים על תערובת גבינת שמנת; הקש בקלילות. עוגת כפית ממלאת תותים. מקררים לפחות 2 שעות לפני ההגשה. אם תרצה, מקשטים עם קצפת. לאחסן במקרר.