פאי דלעת
והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 5 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל של 426 קלוריות. אם $ 1.21 למנה נופל בתקציב שלך, פאי דלעת יכול להיות עצום צמחוני מתכון לנסות. זה יהיה להיט שלך חג ההודיה אירוע. גשו לסופר וקנו סוכר, דלעת, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -76 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 38%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו פאי דלעת זרעי דלעת מתובלים, מאפינס פאי דלעת, ו שייק חלבון פאי דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מניחים 1 חתיכת בצק פאי שהוכן מראש לתבנית פאי (9 אינץ') ולוחצים כלפי מטה לאורך התחתית וכל הצדדים. צובטים ומכווצים את הקצוות יחד כדי ליצור תבנית יפה.
שים את קליפת העוגה בחזרה לתוך המקפיא במשך שעה 1 כדי המשרד. התאימו חתיכת נייר אלומיניום לכיסוי פנים הקליפה לחלוטין. ממלאים את הקליפה עד הקצוות במשקולות פאי או שעועית יבשה (כ -2 קילו) ומכניסים לתנור.
אופים 10 דקות, מסירים את משקלי נייר הכסף והעוגה ואופים עוד 10 דקות או עד שהקרום מתייבש ומתחיל לצבוע.
למילוי, בקערת ערבוב גדולה, מקציפים את גבינת השמנת במיקסר ידני.
מוסיפים את הדלעת ומקציפים עד לאיחוד.
מוסיפים את הסוכר והמלח, ומקציפים עד לאיחוד.
מוסיפים את הביצים מעורבבות עם החלמונים, חצי וחצי, וחמאה מומסת, ומקציפים עד לאיחוד. לבסוף, מוסיפים את הווניל, הקינמון והג ' ינג ' ר, אם משתמשים, ומקציפים עד להטמעה.
יוצקים את המילוי לקרום הפאי המוכן החם ואופים 50 דקות, או עד שהמרכז מוגדר.
מניחים את הפשטידה על רשת ומצננים לטמפרטורת החדר.
חותכים לפרוסות ומעל כל חתיכה עם כמות נדיבה של קצפת.